На Прикарпатті активно працюють військові авіатори (ФОТО)

Завдяки своєчасному і повному забезпеченню пальним та запасними частинами до літаків, військові льотчики 114-ї бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України з початку року провели в небі понад 600 годин. Це - один з кращих показників у бригаді за роки існування Збройних Сил України.

 

– Для порівняння: торік ця цифра була майже втричі меншою. На сьогодні середній наліт на бойовий екіпаж складає вже понад 40 годин, – зазначив командир авіабригади полковник Сергій Голубцов.

 

Збільшення кількості вильотів дозволило підготувати льотчиків-інструкторів, майже всі пілоти частини отримали допуски до польотів не лише вдень, а й вночі. Змінилась і структура занять.

 

– Якщо раніше для пілота “щастям” був лише звичайний виліт, то тепер авіатори відпрацьовують складні фігури пілотажу, бойове злагодження з сухопутними підрозділами, – повідомив полковник Сергій Голубцов.

 

– Введення до штату бригади навчально-тренувальних літаків Л-39 дозволило не лише здійснювати навчальні вильоти з молодими пілотами, але й організовувати та проводити тренування з виявлення та перехоплення у повітрі порушників державного кордону України на тихохідних літаках на низьких висотах, – розповів командир 114-ї бригади тактичної авіації.

 

 

 

 


Джерело:ЗСУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.