Вандали познущались над площою Театральною Ужгорода (ФОТО)

Стіну над «стаціонарною» сценою на площі Театральній в Ужгороді сьогодні вночі знову обмалювали вандали.

 

Вже найближчим часом комунальні служби міста надписи зітруть. Правоохоронні органи, своєю чергою, встановлюватимуть, у кого вистачило «розуму» знову вчинити нахабне неподобство на центральній площі міста. Про це розповіла начальник відділу благоустрою управління комунального господарства Ужгородської міськради Олександра Турянчик

 

«На Театральній є камера, яка фіксує все, що відбувається. Сьогодні пообіді я зніматиму запис, відтак, міськвідділ міліції встановлюватиме особу правопорушника. За таке передбачена адміністративна відповідальність», – розповіла Олександра Турянчик.

 

Тим часом, інтернет-простором вже «гуляє» інформація щодо того, ким, ймовірно, була розмальована стіна. Закарпатські журналісти дають посилання на групу в одній із соціальних мереж, представники якої нібито «приклались» до вищезгаданого вандалізму (http://vk.com/club43349442). І вказують, що «вирахувати» винуватців вдалось, серед іншого, за підписом, який був залишений під «розмальовкою»: один з керівників групи в соцмережі навіть не потрудився його змінити.

 


Автор:Тетяна Кашуба

Джерело:Закарпаття онлайн

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.