Іршавські правоохоронці проводили урок правознавства (ФОТО)

«Кримінальна відповідальність неповнолітніх» — такою стала тема відкритого уроку з «Правознавства» у учнів Імстичівської школи, на який вже традиційно завітали офіцери міліції Іршавського райвідділу Неля Звонар та Петро Кізляк.

 

Під час уроку, який носив дискусійний характер, старшокласники дізналися про суворі міри покарання, які чекають на молодь, в разі порушення закону. Правоохоронці навели низку прикладів, як необдумані кроки ровесників школярів назавжди змінили долю молодих людей.

 

Молодь також цікавили особливості роботи різних служб Іршавського райвідділу. Правоохоронці розповіли про діяльність Державтоінспекції, карного розшуку, слідства. Особливої уваги школярів заслужили теми розкриття злочинів, затримання правопорушників, їх утримання. Не оминули увагою учні повсякденні питання: їзда на скутері, застосування піротехнічних виробів, продаж неповнолітнім пива та сигарет тощо. Дехто цікавився тим, що потрібно, аби стати працівником міліції.

Сільський голова с. Імстичево Михайло Вашкеба, який був також присутній на уроці, відзначив важливість підвищення рівня правової освіти, знання та дотримання чинного законодавства України.

 

Загалом на уроці панувала атмосфера взаємної поваги та інтересу. Школярі подякували правоохоронцям за цікаву лекцію та запевнили офіцерів у тому, що отримані ними знання будуть з користю використані у майбутньому.

 

 

 

Віта Горзов, Іршавський РВ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.