Перший секс: що потрібно обов’язково знати?

Раніше вважалося, що втрата цноти і перший статевий акт – це одна з найбільш важливих подій в житті дівчини, проте сучасний світ і глобальна емансипація вже не надають такого значення жіночій цноті, навіть більше того – багато чоловіків віддають перевагу вже досвідчиним жінкам.

 

Коли організм дівчини стає готовим до першого статевого акту? З фізіологічної точки зору жіночий організм здатний до зачаття вже у віці 11-12 років, однак слід враховувати, що тільки до 17 років в жіночому організмі завершується формування тієї захисної мікрофлори, яка здатна захистити дівчину від різних захворювань і запальних процесів, пов’язаних зі статевими актами. Крім того, до цього віку більшість дівчат не здатна отримати оргазм, оскільки шкіра ще недостатньо чутлива. А взагалі, чи варто поспішати?

 

Так чи інакше, перший статевий акт – дійсно важлива подія у житті, так чому б не дочекатися того єдиного, якому дійсно захочеться віддатися, ніж піддатися на вмовляння і вимоги, а потім про це шкодувати? Чому перший чоловік повинен бути коханим? Не повинен, але подумайте, наскільки це буде приємніше, якщо Ви втратите цноту з дійсно коханою людиною. Близькість бажаного чоловіка поруч з Вами знизить Ваше занепокоєння, збудження зменшить ймовірність болю, і Ви зможете випробувати справжнє задоволення від усвідомлення того, що саме кохана людина стане Вашим першим чоловіком. Так, може бути боляче, але боятися цього в жодному разі не варто. І, звичайно ж, не треба приймати алкогольні напої для хоробрості, тому що це може тільки погіршити ситуацію і погіршити Ваші перші відчуття.

 

Перший статевий акт може також супроводжуватися кров’ю, однак це не обов’язково. Але щоб не перевантажувати організм, утримуйтеся від сексу протягом наступних 5 днів і приділіть більше уваги особистій гігієні. І не забувайте про контрацептиви! Завагітніти можна як при першому статевому акті, так і при наступному, і ніяка дівоча плівка Вам не допоможе. Крім того, презервативи допоможуть Вам запобігти захворюванням, що передаються статевим шляхом. Найкраще підійдуть презервативи зі змазкою, оскільки природної змазки у незайманої дівчини навряд чи вистачить. І пам’ятайте, перший секс повинен стати незабутньою подією, а не негативним відбитком на все життя. Тому подумайте заздалегідь, чи готові Ви до нього, і чи з Вами та людина, якій можна дійсно довіритися.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.