На Закарпатті стартував щорічний аукціон "Купи зустріч - допоможи дитині"

Вже 3 рік поспіль УМГО "Єдине студентство" разом з своїми колегами та партнерами проводять інтернет-аукціон в соціальній мережі "Вконтакте" - "Купи зустріч - допоможи дитині". Суть акціону проста - небайдужа молодь викладає свої фото і пропонує себе на аукціоні, а відвідувачі мають можливість придбати лот, який їм сподобався. Переможець отримає право провести зустріч з людиною, за яку він оплатив кошти. Ціна лоту починається від стартової мінімальної суми у 10грн. А далі всі бажаючі зможуть піднімати її на суму не більше 5 гривень за один раз. Остаточні результати аукціону будуть повідомлені покупцям і лотам в останній день проведення аукціону - 12 грудня. В останній день аукціону будуть закриті всі лоти. Всі гроші які були виставленні покупцями за покупку певного лота, будуть зібрані волонтерами. А 19 грудня - в ''День Святого Миколая'' - організатори та волонтери вирушать до дитячого будинку.

По закінченню акції будуть розміщенні, як фото так і відео звіт, також буде оприлюднена сума грошей, яка була зібрана за час аукціону.

Минулорічні аукціони принесли в касу більше ніж 22 тисячі гривень. Цього року організатори мають надію зібрати не менше ніж минулого року, хоча якщо проглянути торги і припустити, що всі лоти будуть придбані, то сума вже перевищує 30 тисяч гривень. Хоча, як кажуть організатори, близько 10% людей потім зникають безслідно і не оплачують лоти. Таких людей заносять до так званого "чорного списку".

 

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.