Тимофій Нагорний та Рената Штіфель подарували свято хворим дітям (ВІДЕО)

 Дарницький дитячий дом-інтернат для дітей з дефектами фізичного і інтелектуального розвитку знаходиться в околицях міста Києва (вул. Ялинкова, 58/60). 

Незважаючи на це, малюки-інваліди в цьому інтернаті (як і в будь-якому іншому) відчувають себе відрізаними від світу і від проявів його любові. Такі діти потребують, насамперед, в увазі, турботі й участі в їхніх справах, нехай поки не таких серйозних, як у дорослих.

 

Сьогодні Тимофій Нагорний організував їх денний дозвілля так, що він запам'ятається вихованцям інтернату надовго. До 137-мі дівчаткам, які живуть установі приїхали не лише добровольці Фонду Волонтерів України, але й артисти: акробати, гімнасти, фокусники: ілюзіоніст Сергій Єрмаков та людина-каучук Анастасія Назаренко показали дітям справжні дива. А найбільшим сюрпризом став виступ Віталія Козловського та співачки Ренати.

 

 

 

Незважаючи на слабкість і швидке стомлення діти із задоволенням танцювали і співали разом з кумирами. Крім цього, установа забезпечили багатьма необхідними в побуті речами, а дітей порадували смачними і потрібними подарунками. Тимофій Нагорний передав Дарницькому дитячому будинку-інтернату меблі для комп'ютерного класу і новий музичний центр для актового класу. «Ті подарунки, що ми сьогодні зібрали для цих діток, цей концерт - це лише мала дещиця того, що ми можемо їм дати. Це крапля в морі. У нашій країні, на жаль, ці діти нікому не потрібні. Не тільки подарунки, їм турботу і любов доводиться чекати роками. І вони чекають терпляче. Знаєте, що найстрашніше: тенденція збільшення відсотка таких дітей зростає. В Україні з кожним роком народжується все більше дітей з фізичними та розумовими відхиленнями. А що ми, ми просто закриваємо на це очі. Так легше - не думати про причини і наслідки. Але до чого ми йдемо таким шляхом? », - Прокоментував мету заходу Нагорний.

 

 

Почесним гостем став президент міжнародного фонду «Духовна Дипломатія» Майкл Моргуліс. Свято пройшло весело і невимушено, дітлахи раділи кожному знаку уваги з боку волонтерів. Особливо трепетною стала молитва виголошена відомим гуманістом Майклом Моргулісом, в якій він побажав для всіх вихованців інтернату божого благословення і любові ближніх. «Я родом з України і моє серце болить за кожного нещасного дитини в цій країні. Я дивлюся в ці очі, очі цих дітей і бачу стільки любові. Дай Бог, щоб усі ми відчували стільки любові до один одному, скільки готові нам подарувати ці діти. Я молю Бога, щоб вони були благословенні, щоб були здорові і щасливі. І молю Бога, щоб ми не обминали їх своїми серцями, щоб знайшлося в нас співчуття і любов для них і їх світлих душ », - сказав зі сцени Майкл.

 

 

Джерело: Власти.нет

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.