Як отримати оргазм жінці

Осягнення науки отримання оргазму, іншими словами, вивільнення накопичився сексуального збудження у вигляді інтенсивного емоційного і фізичного сплеску, може в різних випадках займати від однієї години до багатьох місяців. Все залежить від того, наскільки людина розуміє своє тіло і вміє керувати ним. Уміння доведення до оргазму базується на зосередженні і зляганні розуму і власного тіла. Саме сукупність цих двох факторів дозволяє збагнути методи релаксації і одночасно збудження, навчитися доводити розпочате до логічного завершення. Процес осягнення доведення до оргазму важкий, але позитивний результат того вартий, головне бути наполегливим і терплячим, не боятися невдач.

 

 

 

Як отримати оргазм жінці - мастурбація

 

Для початку необхідно навчитися розуміти своє тіло, а вже другий крок - поділ задоволення з партнером. А що може допомогти зрозуміти своє тіло і його можливості краще, ніж мастурбація. Для мастурбації треба залишитися наодинці з собою. Постаратися, щоб ніхто не зміг порушити спокій і самотність, включити заспокійливу музику. Можна запалити свічки, аромалампу, прийняти розслаблюючу ванну. Загалом, зробити все, що буде сприяти розслабленню. Далі треба взяти зручну розслаблену позу і почати пестити себе. Все інше підкаже власне тіло.

 

Як отримати оргазм жінці - концентрація

 

Для зосередження уваги є спеціальні вправи, які може підібрати професійний лікар-сексолог. Наприклад, можна зосереджувати увагу на людині, від якого ви без розуму. Такі вправи можна виконувати як наодинці з собою, так і разом з партнером.

 

Зосередження уваги має концентруватися на емоціях і відчуттях. Навіть у випадку швидкого досягнення оргазму в процесі мастурбації, на початку зосередження уваги виникає спрямованість на області тіла, які не є ерогенними, а значить, людина концентрується не на досягненні розрядки. Такі вправи покликані навчити насолоджуватися тим, що партнер отримує задоволення від ваших дій.

Як отримати оргазм жінці - петтінг

 

Пройшовши етапи одиночної мастурбації і зосередження уваги, закоханим необхідно осягнути науку отримання взаємної насолоди від сексуального контакту. Взаємні ласки сприяють цьому. Якихось конкретних рекомендацій бути не може, тому що секс - це не страва, його не можна готувати по якогось певного рецепту. Кожна пара знає, що подобається їй, як їй буде більш зручно і комфортно. Важливо запам'ятати - на даному етапі не можна приступати безпосередньо до традиційного сексу. На даному етапі необхідно вивчать тіла один одного тільки руками, причому не тільки вивчати, а й постаратися досягти оргазму. Взаємні ласки діляться на два етапи - спочатку один партнер пестить себе, а другий дивиться, потім вони міняються ролями, після чого партнери пестять один одного.

 

Як отримати оргазм жінці - традиційний секс

 

Традиційні секс є останнім етапом осягнення науки доведення до оргазму. Якщо минулі етапи пройшли безрезультатно, то варто звернутися по допомогу до кваліфікованого сексолога. Варто пам'ятати, що довгі попередні ласки - запорука того, що, швидше за все, в завершенні обидва партнера зазнають воістину незабутній оргазм. Попередні ласки, якщо дивитися з точки зору фізіології, сприяють припливу крові до статевих органів, а значить, і сексуальне збудження посилюється. Але поспішати і хвилюватися не варто. Перший млинець завжди може вийти грудкою. Не варто засмучуватися, якщо в перший раз нічого не вийшло, сексологи для того й існують. Щоб вирішувати подібні проблеми.

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.