Що означають еротичні сни?

Часом так не хочеться прокидатися, хочеться далі спати і бачити і відчувати цей сон. Кожній з нас не раз снився еротичний сон, і після чергових бурхливих сновидінь мені захотілося дізнатися більше про еротичні сни, і до чого вони сняться. Отже, що означають еротичні сни?

 

Психологи кажуть, що еротичні сни або "сни про любов" сняться навіть дітям, а чим старше ми стаємо і досвідченіше , тим відвертіше наші сни.

 

А жінки від 25 до 40 років свої еротичні сни втілюють в життя. Вчені вважають, що близько 10% снів у людей - еротичні. Еротичний сон закінчується оргазмом для 55% жінок і 15% чоловіків від 25 до 35 років.

 

Так що означають еротичні сни? І чому нам сняться вони? Може бути, вони несуть в собі наші потаємні бажання, або вони означають зовсім не сексуальні бажання, а щось побутове. Можливо, що секс нам сниться через те, що воно займає в нашому житті одне з головних місць, і я не думаю, що це потрібно заперечувати.

 

А отримуємо ми оргазм уві сні? Так, хоча наш прекрасна стать отримує задоволення набагато рідше, ніж чоловіки, але з віком чоловіки все рідше бачать сни еротичного характеру. Еротичні сни сняться зазвичай тим людям, які в реальності позбавлені сексу, тобто це показує, що людина напружений сексуально. Вчені вважають, що оргазм відчувають хлопці двадцяти років, і жінку після сорока, як раз ці віки прийнято вважати віками сексуальною незадоволеністю. Взагалі сни еротичного характеру не вважаються відхиленням, і тому їх боятися не треба.

 

Сексологи виявили три види сексуальних снів. Перший-це відкриті, тобто людина займається сексом у сні, такі сни часто несуть у собі таємні бажання, чого ви хочете, але про що ви мовчите.

 

Другий вид - це засекречені, мозок зашифровує сон, так що начебто сон і не еротичний, але людина, що бачить зашифрований сон сприймає все по-іншому і в результаті отримує сексуальне збудження.

 

Третій вид - це аномальні, тобто сни, пов'язані зі зміною статі або гомосексуальні відносини, ці сни нічого поганого не значать і зовсім не несуть якусь небезпеку. Чоловікам, до речі дуже часто сняться такі сни, де вони бачать себе жінками.

 

Сексомнія - це загадкове стан, при якому, людина яка спить, може займатися сексом з лежачим поруч партнером і при цьому навіть не прокинутися. Це один з різновидів лунатизму, супроводжувана еротичними снами.

 

Еротичні сни можна розтлумачити як будь-який інший сон - як, наприклад, якщо бачити немовляти уві сні, то це на щастя . Виявляється, Зигмунд Фрейд вніс в область сексуальних снів багато вкладу. Сексологи з'ясували, що чоловічі і жіночі сни про секс сильно розрізняються. Ось тлумачення найпоширеніших снів. З ким ви займаєтеся у сні сексом? І що означають еротичні сни?

 

Якщо ви спите з колишнім хлопцем або чоловіком - багато жінок починають переживати і хвилюватися через сексу під сні зі своїми колишніми. В принципі, в цьому нічого страшного немає - просто у вас до сих пір, можливо, залишилися теплі почуття до нього, або образи. Сексологи вважають, що секс з колишнім коханим чоловіком приховує ваші таємні бажання, які рвуться назовні. Так само секс з однокласником або з одногрупником, до якого ви не рівно дихали, символізує ваше прагнення до свободи. А секс з поганим сусідським хлопчиком означає ваші прагнення до несподіваних поворотів у вашій сексуального життя, можливо, ви хочете чогось нового і спонтанного, наприклад, секс у несподіваному для вас місці, або несподіваним людиною, але з останнім раджу не експериментувати, якщо у вас вже є партнер по сексу.

 

Якщо ви займаєтеся сексом з вашим кумиром або просто зі знаменитістю , наприклад з Мелом Гіббсоном або з Брюсом Віллісом, то це означає, що в вас є якісь таємні бажання, які ви хотіли б реалізувати, вам хочеться мати те що вам ще не доступно і те чого у вас немає. Або ви просто ще не знайшли свого ідеального чоловіка, і тому замінюєте його ідеальним на вашу думку знаменитістю. Хм, а хто б відмовився б зайнятися сексом з Мелом Гіббсоном або з Річардом Гіром?

 

Якщо ви займаєтеся сексом з людиною, яка вам не приємний і противний - психологи вважають, що ви б хотіли мати ті якості, які є в ньому, вам хочеться бути схожим на нього, але ви вважаєте що це низько для вас. І все таки якщо вам наснився такий сон не варто обурюватися, краще подумайте, які якості в собі ви б хотіли перейняти у себе.

 

А що робити, якщо ви уві сні лесбіянка, або займаєтеся сексом з жінкою ? Цікаво, чи багато хто хотіли б спробувати секс з іншою жінкою? Чи багато таких жінок? Не всі звичайно ризикнуть на це, адже в жінках немає того до чого ми звикли займаючись сексом з чоловіком. Але повернемося до снів, секс з жінкою жінці сниться дуже рідко, а якщо все-таки вам наснився такий сон, то це символізує ваше бажання бути схожим на неї, бути як вона. Також це символізує, що вашому нинішньому партнеру варто було б бути ніжніше і проявити більше любові і ласки, адже секс двох жінок більше заснований на ласці і ніжності.

 

Дуже часто під сні ми займаємося сексом з незнайомою людиною. Зазвичай такі сни не залишають поганих вражень, такі сни означають що ви втомилися від повсякденного життя, і вам хочеться що щось змінити у своєму житті, знайти якісь пригоди. Так що дерзайте дорогі жінки змінювати щось у своєму житті, додайте що-небудь нове у ваші повсякденні будні. Якщо ви уві сні займаєтеся сексом з незнайомцем в громадському місці, або вас просто застукали за цією справою, то це означає що вам потрібно попити заспокійливих засобів, тому що такі сни символізують ваше занепокоєння.

 

Якщо вам сниться, що ви мастурбуєте, то це означає що у вас занижена самооцінка, почніть цінувати себе. Деяким сниться, що вони в тілі протилежної статі, це означає просте цікавість, вам просто цікаво, що відчуває ваш партнер під час заняття сексом.

 

Розібравшись з вашими випадковими снами еротичного змісту, перейдемо до того, що виявляється, психологи вважають, що еротичні сни можна замовляти. Раніше цим займалися тільки йоги, шамани і аборигени, тобто замовляли сни. Для того що б замовити еротичний сон, потрібно дуже багато тренуватися і потрібно багато часу. Не факт, що у вас вийде з першого або другого разу, але зате можна буде вибрати партнера для сексуальних розваг уві сні.

 

І так, якщо вам сподобалася ця ідея , то для початку створіть правильні умови, тобто в обід не пийте чай і каву, цей день цілком повинен бути легким. Більше пийте воду, і в жодному разі не пийте напої з вмістом алкоголю. Перед тим як лягти спати не займаєтеся спортом і не про що не думайте - постарайтеся розслабитися повністю. Лягайте так, що б голова була розташована низько, і краще лягайте на спину. Ніякі сторонні шуми не повинні вам заважати. Не засинайте відразу, спробуйте уявити ситуацію, як і де б ви хотіли зайнятися сексом, а головне з ким! Ви повинні намагатися не засинати, а й не спати не варто, ви повинні спіймати цю золоту середину, і протриматися в цьому стані хвилин десять. Проблема новачків у тому, що вони швидко засинають. І вуа-ля, через годину півтора після засипання ви перейдете туди, де ви займалися сексом у ваших уявленнях, а головне з тим, кого ви представляли. Приємних вам снів, мої дорогі жінки!

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.