Очільник краю привітав новообраного ректора УжНУ

Нагадаємо, вчора колектив Ужгородського національного університету таємним голосуванням обрав керівника – з перевагою у майже сотню голосів перемогу над конкурентом здобув нинішній в. о. ректора вишу Федір Ващук. У п’ятницю, 23 листопада, очільник краю Олександр Ледида зустрівся з керівником УжНУ.

Коротке рукостискання – і одразу до справ. Святкувати перемогу ніколи, на часі – багато важливих завдань щодо розвитку найбільшого вишу Закарпаття. Найближчим часом, запевнив Федір Григорійович, працюватиме над погашенням боргів вишу:

– Нам треба й надалі займатися погашенням заборгованостей, накопичених упродовж минулих років, також маємо спланувати і захистити бюджет вишу на наступний рік. Ну і, безумовно, працювати над підвищенням якості навчально-виховного процесу.

Найголовніше, переконаний в. о. ректора УжНУ, - заручитись підтримкою колективу. За два місяці на посаді виконувача обов’язків ректора найбільшого університету області, розповів Федір Ващук, встиг не тільки добре познайомитись з колективом, а й почути запитання та побажання колег, їх бачення розвитку альма-матер. Тому у подальшій своїй роботі керівник вишу планує втілювати в життя, зокрема, й плани викладачів і студентів вишу. Федір Ващук й надалі працюватиме над облаштуванням гуртожитків, ремонтом приміщень у корпусах. Серед завдань також – пошук резервів для економії коштів, подальша розбудова міжнародних зв’язків Ужгородського національного університету.

Олександр Ледида побажав новообраному керівнику вишу сил та терпіння у роботі та висловив впевненість: Федору Григорійовичу вдасться покращити стан справ в УжНУ, а запроваджені ним новації будуть корисними для багатотисячного колективу вишу.


Джерело:Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.