Деякі міфи про секс

Незважаючи на регулярне статеве життя, яке ведуть більшість чоловіків і жінок, незважаючи на те, що вони перебувають у шлюбі і мають дітей, у них як і раніше виникають і добре себе почувають різноманітні і поширені помилки з приводу сексу.

Звичайно, у наш час вже практично ніхто не боїться "жахливих наслідків мастурбації" на зразок оволосіння рук, сліпоти і іссиханія кісткового мозку. І тим не менш, на специфічних форумах із завидною постійністю з'являються питання, які не назвеш інакше, ніж наслідками міфів, байок і бабусиних казок. Навіть Інтернет не дуже-то допомагає розсіяти статеву неграмотність: навпаки, іноді по форумах розповзаються найнеймовірніші казки і ужастики! Як щодо розглянути і обговорити деякі з них?

Отже ...

 

Чи можна завагітніти від сексу під час місячних?

 

Питання вагітності часто турбує молодих дівчат. Згадуючи ще себе, після першого поцілунку, навіть знаючи, що вагітність від цього не наступає, я мучила себе питанням: "А РАПТОМ ???". Втім, подібні терзання про вагітність загрожують і самі по собі: не секрет, що від хвилювань може статися затримка, яка тільки додасть хвилювань і доведе дівчину до абсолютно несамовитого стану ...

Втім, в обговорюваному випадку відповідь невтішний: можна. Більше того, на форумах молодих мам спілкується чимало завагітніли таким чином. Ви, звичайно, можете запитати: як таке можливо? Ймовірно, ви навіть десь читали про подібний спосіб запобігання, за допомогою менструального циклу ...

Так от, пояснюю: справді, подібний спосіб запобігання існує, тільки от крім простого підрахунку "небезпечних днів" він включет в себе ведення докладного календаря, а також всеразлічние забави з термометром та консультації з гінекологом. Виключно у докладному виконанні і повному поєднанні спосіб "підрахунку днів" дає прийнятний результат. Насправді ж кровотеча триває довше, ніж триває період нездатності жінки до зачаття. Крім того, якщо ми врахуємо, що зрушення циклу може статися через різні і не завжди піддаються обліку факторів (особливо в молоді роки), то вже краще не треба такої "рулетки" ...

 

Чи можна завагітніти від анального чи орального сексу?

Тут теж не все так однозначно, як і в попередньому питанні ... Загалом-то, мені хочеться відповісти - мовляв, ні, не можна, і крапка. Однак, як це часто буває, ситуація ускладнюється деякою кількістю прикрих "але".

Отже, по порядку. Вагітність, як ми всі знаємо, настає від потрапляння смерматозоіда до яйцеклітини. Яйцеклітина зазвичай знаходиться в матці, вхід до якої знаходиться в піхві, і тому саме традиційний піхвовий вид сексу використовують для цілеспрямованого і цілеспрямованого зачаття дітей. Попадання ж сперми в пряму кишку (у разі анального сексу) або в стравохід (у разі орального) вагітність викликати не зможе: звідти сперматозоїд ну ніяк не зможе дістатися до матки. Здавалося б, "в Багдаді все спокійно", та тільки тут-то і підстерігає нас це підступне слово "однак".

Одного разу автору цих рядків довелося наслухатися страшних оповідань про аліменти, які якась спритна пані вимагала від свого залицяльника. Залицяльник все заперечував. Тобто ні, він не заперечував сам факт того, що між ними щось було, але за його твердженнями, далі орального сексу вони не добиралися, а тому дитина - точно не його. Експертиза ж, проведена на вимогу суду, з молодою людиною не погодилася, а подальше розслідування показало: спритна мадам, що прагнула завагітніти, акуратненько так набирала сперму пальчиком у себе з рота і заносила в піхву. Що й принесло їй бажані результати. І аліменти, зрозуміло, теж.

Також автору відомий один сумний випадок настання вагітності в результаті анального сексу. Дівчина, очевидно, лежала на животі після парування, і яка з ануса сперма потрапила в піхву. Але, зрозуміло, це є досить рідкісною ситуацією; а також у подібному випадку міг би дуже допомогти душ - не замість, і навіть не під час, а просто після.

 

Член тим більше, чим більше ...

Час від часу з'являються всеразлічние вражають уяву різноманітністю дослідження, які стверджують, що виявлена залежність довжини члена від довжини носа, довжини долоні, довжини стопи, розмірів чого-небудь ще ... Брехня! Руки - це руки, ніс - це ніс, а член - це, вибачте на слові, член ... Непереконливо? І якщо я скажу, що на одному з форумів намагалися провести статистичне дослідження і розкид у всіх параметрах вийшов таким, що ніякої статистики не вийшло, я вас теж не зможу переконати.

Гаразд, підійдемо з іншого боку. Отже, припустимо, що довжина члена залежить від довжини носа. Ну да, італійська секс-герой Піноккіо: Казанова відпочиває. І взагалі, відмінною рисою якої нації традиційно є довгий ніс? Таки да! А чому тоді весь світ впевнений, що власники найбільших членів належать до чорношкірої раси? Ась? То-то ж! Втім, чого це я? Вірте, якщо хочете ...

До речі, а ви в курсі, що маленький в спокійному стані член при ерекції збільшується сильніше, ніж його довший побратим? І що чим більше член, тим слабше ерекція? Ось це я можу пояснити запросто: для утримання великої "інструменту" потрібно більше крові, потрібна більша напруга серця для забезпечення необхідного тиску ... Цим, до речі, пояснюється і зниження потенції у курців. Так що, дівчатка, краще шукайте чемпіона світу з підводного плавання! Хлопчики, зверніть увагу: це натяк ...

 

Чи можливо зламати член?

А ось на це питання, на жаль, відповідь позитивна. Можна. Навіть незважаючи на те, що кістка там, всередині, тільки у синіх китів (їм, бідолахам, інакше не впоратися: спробуй-но підніми 3.5-метрове гідність однією силою думки!), Ну і в наших дівочих мріях. Коли член знаходиться в ерегованому стані, можливий надлом наповненого кров'ю печеристих тіла - того самого, яке змушує член "стояти". Злам - не зовсім вірний термін, проте він вірно передає суть.

Уявіть собі довгастий поліетиленовий пакет, наповнений водою до стану твердості і зав'язаний в такому стані. Якщо ви намагаєтеся зігнути його посередині, пакет лопне. Ось приблизно така ж травма може відбутися і всередині члена при незручному русі - наприклад, при ударі об лобкову кістка - під час занадто інтенсивного заняття сексом (не сумніваюся, що ніхто не буде робити подібне спеціально).

Якщо ж подібна травма відбудеться, то не можна чекати і сподіватися, що все заросте і заживе саме: терміново біжіть до лікаря! Очікування, що воно саме розсмокчеться, в таких випадках зазвичай призводить до нездатності вражати дам трансцедентального станом ерекції - а я підозрюю, що вам хотілося б продовжувати робити це і надалі.

 

Чи існує точка "G" (точка Граффенберга)?

Чимало списів зламано з приводу існування містичної точки "Г" - не менше, ніж про Бермудському трикутнику. Та й суть спору в обох питаннях схожа: наука здатна показати, де воно знаходиться, але нездатна довести, що воно працює.

Тому ті, кому не доводилося стикатися з її проявами, люто вважають саме існування даної точки найнебезпечнішим міфом: мовляв, нема чого вселяти невинно-наївним дів марні надії! Інші ж, навпаки, свято вірять як в саму точку, так і в ті неземні задоволення, які вона може принести - хоч і казав незабутній Козьма Прутков: "Не вір очам своїм".

Але, як би не розділялися думки, з анатомічної точки зору на верхній стінці піхви дійсно існує скупчення нервових волокон. Воно було виявлено німецьким лікарем Граффенберга і описано в його дослідженнях в середині п'ятдесятих. Граффенберга, правда, просто описав саму точку, не вдаючись у подробиці її призначення - втім, цього йому вистачило, щоб увічнити своє ім'я.

А от з перебуванням точки і впливом на її чутливість є маса розбіжностей. Втім, це і зрозуміло: кожен організм відрізняється від іншого, і очі у нас у всіх різні, і член у різних чоловіків - різної довжини ... Ми наведемо тут деякі з думок, які, можливо, допоможуть знайти цю точку ще кільком невіруючим:

Деякі жінки вважають позицію "жінка зверху" ідеальної для стимуляції точки "G" під час акту. Інші, навпаки, наполягають на колінно-ліктьовий. Цікаво відзначити, що найчастіше тільки одна з вищеописаних позицій дійсно веде жінку до вагінального оргазму. Схоже, що ці позиції в більшості випадків взаємовиключні.

Деякі жінки стверджують, що максимальна стимуляція точки Граффенберга доступна чоловікам зі скромними розмірами чоловічого достоїнства - через специфічного її розташування.

Чоловіки, чия допитливість у пошуках міфічної точки принесла успіх, стверджують, що її легко знайти пальцем. Для цього треба укласти жінку на спину, ввести їй палець подушечкою вгору, а далі - шукати плямочка, що відрізняється на дотик. З урахуванням індивідуальності, точка може знаходитися на різній глибині і необов'язково точно посередині.

Багато жінок можуть відчути несподіване бажання сходити по-маленькому в результаті ігор із загадковою крапкою. Це - вірний знак. Саме відчуття пропаде потім з досвідом.

У секс-шопах продають спеціальні стимулятори точки Граффенберга для одиноких осіб. Втім, ніхто не заважає скористатися ними і несамотні: хоча б у загальноосвітніх цілях. Точка Граффенберга знаходить чутливість тільки після того, як жінка збуджена. Чоловіки, не забувайте про це!

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.