Про якісну вищу освіту говорили в Ужгороді

У понеділок, 26 листопада, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулася нарада-семінар директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Під час наради було обговорено найактуальніші питання щодо вдосконалення організації навчально-виховної роботи з надання якісних освітніх послуг. Зокрема, йшлося про організацію та проведення атестації педагогічних працівників, впровадження нових методик та інноваційних технологій у навчально-виховний процес.

- Сьогодні перед нами поставлене відповідальне завдання: зробити все можливе, щоб освіта у краї надавалася на максимально високому рівні, - наголосив під час наради Іван Качур. – Головою облдержадміністрації 2013 рік було оголошено роком якісної освіти. Від Вас, як керівників навчальних закладів, залежить, яким чином будуть проходити навчальний та виховний процеси. Також прошу звернути увагу на здоров’я студентів – організація спортивно-масових заходів серед молоді має стати звичним явищем.

Також педагоги ділилися досвідом функціонування студентського самоврядування у навчальних закладах. Не оминули увагою і проблему працевлаштування молоді після закінчення вишів. Так, учасники наради дійшли висновку, що потрібно співпрацювати із центрами зайнятості, а студенти, у свою чергу, мають бути зацікавлені у здобутті потрібної на ринку праці професії та освоєнні її на якомога вищому рівні.

 

Джерело:Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.