На Закарпатті різко виросла кількість "Піда...асів"

Чоловіки з нетрадиційною орієнтацією є однією із вразливих груп населення перед СНІДом. Таку інформацію сьогодні озвучили в обласному Центрі з профілактики та боротьби зі Снідом.Так, головний лікар Центру Іван Миронюк зазначив, що щодо кількості осіб уразливих груп населення можна назвати тільки оціночні дані. «Офіційна статистика не відображає реальну статистику. На сьогодні ми прийшли до висновку, що на Закарпатті кількість споживачів, які вживають ін’єкційні наркотики усіх видів складає близько 500 осіб, жінок секс-бізнесу близько 300 осіб, чоловіків, які практикують статеві стосунки з чоловіками – біля 1500» - зазначив пан Миронюк.

Такі дані щодо кількості осіб, які належать до груп ризику, лікарям вдалося отримати завдяки різноманітним дослідженням, консультаціям з погоджувальним радам, інформації, отриманій з громадських організацій і вивченню специфічних сайтів.

Окрім цих груп ризик стати інфікованим мають і заробітчани, особливо ті, які їдуть працювати на схід країни, а також на терени Російської Федерації.


Джерело:Мукачево.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.