Секс на першому побаченні: плюси і мінуси

На тему сексу на першому побаченні вже було написано багато, але все ж це питання продовжує хвилювати громадськість і в першу чергу жіночу стать. Переспати з ним сходу чи ні? Якщо так, то, що він про мене подумає? Якщо ні, то чому і навіщо тягнути? На всі ці питання ми постараємося відповісти.

 

Плюси

 

Природно, кожна з нас, відправляючись на побачення, сподівається, що йде на зустріч з тим самим єдиним і неповторним, з яким щасливо можна прожити все життя. На жаль, дуже часто останнім часом перші побачення так і закінчуються однією зустріччю, після якої люди ніколи не бачать більше один одного. Примудряються вони переспати в цей перший і єдиний раз або просто при виді один одного і спілкуванні настає розчарування, це вже неважливо. Головне - те, що тенденція одноразових зустрічей існує і стрімко набирає обертів.

 

Давайте розглянемо плюси інтимної близькості, які, всупереч поширеній думці, все-таки існують. По-перше, ти дізнаєшся про людину з першої зустрічі - не потрібно думати-гадати, який він в ліжку, в житті, в спілкуванні з дівчатами, тому що його поведінка в сексі може красномовно розповісти про нього багато чого.

 

По-друге, інтимний зв'язок на першому побаченні - це відмінний спосіб задовольнити своє сексуальне бажання. Позиція, коли ніхто нікому нічого не винен і нічим не зобов'язаний - дуже зручна. Ніхто тебе не змушує зустрічатися з цією людиною ще раз і при зустрічі соромитися свого пориву. Нехай навіть в майбутньому у вас з чоловіком не вийде побудувати тривалі любовні відносини, але зате ви заспокоїте свої гормони і підвищите самооцінку.

 

І ще одне: якщо все-таки у вас виникнуть почуття, то відносини після сексу на першому побаченні будуть особливими - трепетними і дуже ніжними. Адже ви сподобалися один одному з півпогляду, довірилися, кинулися у вир з головою і не прогадали - ось воно, справжнє щастя!

 

Мінуси

 

На противагу вищесказаному зараз можна сміливо починати засудження тих хлопців і дівчат, які віддаються любовним утіхам, ледь вимовляють своє ім'я. Першим мінусом спонтанного сексу називають мінімум відомої про партнера інформації. Сидячи в кафе, ти не знаєш, про що з ним говорити, а в ліжку ти точно не будеш знати, як себе вести. Цілком можливо, ти будеш скута, замкнута і навіть з'явиться гидливість - перед тобою чуже і незнайоме тіло, інші запахи і переваги. Після такого сексу майже ніколи не буває тієї ніжності і теплоти, які виникають після вже тривалого знайомства, романтичних прогулянок і поцілунків під місяцем.

 

Недоліком близькості на першому побаченні можна вважати так звану "легку" добичу, коли чоловіки - мисливці за своєю природою - легко отримують бажане. Після першої проведеної ночі вони втрачають інтерес до жінки і ігнорують будь-які її спроби з'ясувати, що ж сталося і чому він не відповідає на її дзвінки та повідомлення в соцмережах.

 

Є й такі хлопці, які ведуть рахунок дівчат, з якими переспали - і треба сказати, таких кавалерів є чимало. Вони ставлять чергову галочку у своєму послужному списку і випаровуються, ви ж залишаєтеся біля розбитого корита.

 

І одними з найбільш неприємних пунктів серед мінусів сексу на першому побаченні можна називати вагітність і захворювання, що передаються статевим шляхом. Тому не відключайте мозок при випадково нахлинувшій пристрасті.


Джерело:svaha.info

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.