Секс втрьох: плюси і мінуси

Отже, якщо дівчина згодна спробувати любов утрьох, обов’язково обговоріть і вирішіть разом, з ким саме ви розділите своє ложе, щоб уникнути підозр і образ. Ви ж хочете, щоб ваша кохана відчувала себе комфортно і повністю розкуто?!

 

Саме тому, ніколи не пропонуй першим секс утрьох з її кращою подругою, особливо якщо подруга дуже спокуслива. Часом, подружки вашої коханої настільки сексуально привабливі, що чоловіча фантазія автоматично включається. Але STOP! От якщо сама запропонує, то це інша справа! В більшості випадків, чоловіки бояться навіть запропонувати своїм ревнивим дівчатам секс на трьох, що вже говорити, якщо дівчина все організувала сама!

 

Природно, Америку тут не відкриєш, якщо приділити увагу тому, що в сексі втрьох (двоє чоловіків і одна жінка) деякі вважають за краще включати і ласки двох чоловіків.

 

 

Доречі, в такому випадку, варто заздалегідь дівчину попередити, що обмін ласками 2-х чоловіків теж буде включений, щоб дівчина не дай бог не втратила свідомість або, що ще гірше, не розсміялась, тому що вперше таке бачить … Хоча, це набагато рідше зустрічається, але й існують дівчата, які не тільки сприймають це, але й люблять.

 

З цією думкою можна посперечатися. По-перше, це ні трохи не гірше, просто специфіка інша, а про естетичність ось що скажу, тут справа не в естетичності як такій, а в естетичності твого уявлення про секс з двома чоловіками і однією жінкою.

 

Та й не одноразово дівчата описували свої відчуття, вони говорили що сама краса такого сексу в тому, що вони відчувають свою бажаність в подвійній силі!

 

Деякі дівчата доречі люблять і погарячіше! Ще одна моя знайома розповіла мені, як у неї пройшов досвід сексу з двома чоловіками. Хочу зауважити, коли вона мені розповідала, періодично був видний легкий рум’янець на її щоках. Ні, вона зовсім не соромилася і не ніяковіла при одкровенні зі мною, навпаки, вона в таких фарбах все це описувала, що видно було відразу, дівчина явно віддавшись приємним спогадам сильно возбудилася.

 

Прийшовши в свій улюблений клуб, вона при вході зустріла добре їй знайомого менеджера. Слово за слово сидячи за барною стійкою і до розмови приєднався танцюрист Макс, який вже давно нерівно дихав до спокусливої особи. Випивши по 2-3 текіли, згадує вона, вони як то не помітно перемістилися в VIP кімнату, де залишилися втрьох.

 

Дівчина зізналася, що чи то текіла, чи то атмосфера вельми відвертого клубу на неї вплинула, але те, на які збочення вона пішла, вона сама була в шоці (Зрозуміло на ранок)!

 

Посадивши чоловіків з розширеними зіницями від збудження на чорний, шкіряний диван, вона повільно пританцьовуючи і ледве-ледве пестячи себе почала роздягатися. І коли вона залишилася в одних трусиках і червоних туфлях, полетіла душа в рай.

 

Шепнувши на вухо словосполучення “Секс-машина” кожному, дівчина тим самим допомогла чоловікам включити свою фантазію. Макс оволодівши нею ззаду, вирішив що новенький BMV в самий раз! А ось менеджер, якого в цей час задовольняла ротом дама, порівняв її з глянсовим Ягуарчиком.

 

Що ж, у кожного своя фантазія, найголовніше, що задоволені залишилися всі. І погодьтеся, моїй знайомій зробили відразу два самих, я думаю оригінальних і приємних компліменти, тому що далеко не всіх дівчат можна порівняти з шикарною машиною.

 

Взагалі, ситуацій і варіантів з приводу сексу утрьох дуже, дуже багато. Часом ми ретельно плануємо все, а іноді все виходить абсолютно спонтанно! Але питання в іншому! Ми дуже часто зачіпаємо цю тему, дуже багато хто хоче, а деякі тільки мріють спробувати і більше нічого.

 

Якщо вже так часто цю тему ми піднімаємо, значить потрібно реалізовувати це, адже ти, як ніхто інший знаєш, який заборонений плід солодкий! Але якщо ваша дівчина ну ніяк не хоче з ким небудь, нехай і не на довго, ділити тебе, не варто тиснути або ляскати дверима. Я згоден, секс це одна з тих речей де правил і рамок немає. Але у кожного є свої внутрішні бар’єри і навіть комплекси які важко подолати.

 

У таких випадках варто пошукати компроміс. Тут я тобі конкретного не пораджу, тому що ти краще знаєш свою леді, сказавши одне одному, це сприйметься в багнети, а сказавши теж саме іншій, сприйметься як потрібно. Так що – відчувай свою даму!

 

Не виключаю той варіант, що прочитавши цю статтю ти і зовсім незахочеш пробувати секс утрьох і зрозумієш, що тобі принаймні поки цілком вистачає в ліжку твоєї улюбленої дівчинки, яка і без допомоги інших вмудряється тебе вражати!

 

Факти

 

В 12% випадків, коли дівчина відмовляє в секс-експерименті своїм чоловікам, вони пробують це на стороні

 

40% дівчат які вже мали досвід сексу утрьох де домінує кількість дівчат, залишилися не задоволені і не збираються більше пробувати.

 

20% з них тому, що відчували себе не упевнено поряд з другою дівчиною і їй менше приділяли увагу. І інші 20%, через те, що це просто не їх.

 

А в секс утрьох де домінує кількість чоловіків, залишилися не задоволені лише 31%.

 

14% через те ж – дівчині приділили чоловіки менше уваги ніж одне-одному.

 

67% зізнаються, що їм більше подобається коли чоловіки лагідні та уважні

 

29% люблять коли один грає роль лагідного і ніжного, а другий владного і навіть жорстокого

 

3% люблять щоб секс скидався більше на згвалтування.

 

30% важливо знати хоча б про одного партнера який він в ліжку.

 

20% важливо, щоб молоді люди вживали в своєму лексиконі зменшувально-пестливі слова на адресу дівчини.

 

20% вважають за краще секс з чоловіками, у яких приємний парфум і доглянуті руки.

 

11% хочуть взагалі перший і в останній раз бачити чоловіків, з якими вона збираються переспати.

 

10% люблять мускулистих представників чоловічої статі, оскільки найбільша їх фантазія в тому, щоб їх називали під час сексу брудними слівцями.

 

7% важливо (Так! Так!) – Товщина гаманця і статус партнерів. Просто збуджує думка про те, що нею оволодівають сильні, впливові люди. (Ну або це просто відмовка)

 

Для 6% не мало важливий розмір. Теж 6% говорять, що конкретних критеріїв немає. Або бажання виникне, або ні.

 

І 1% зізналися, що все вище перераховане важливо, тому що вони воліють не тільки секс утрьох, але і подальше проживання втрьох!

 

Поради

 

Обговорюй всі деталі зі своїм партнером.

Ніколи першим не пропонуй своїй дівчині участь її подруги в сексі втрьох.

Будь уважний до дівчини, постарайся зрозуміти що саме вона любить.

Не бійся ділитися своїми фантазіями, бажаннями з партнером.

Не варто йти самому на те, що бентежить тебе.

Не бійся експериментувати.

Справжній, приємний для всіх сторін секс, будується тільки на повазі і бажанні зробити партнеру приємно.

Джерело:loveeasy.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.