Хіміки УжНУ відсвяткували День першокурсника

Днями зал СЦД «Ювентус» зібрав студентів, викладачів, колишніх випускників хімічного факультету УжНУ та гостей.

З привітаннями виступили заступник декана з виховної роботи Кун Г.В. та проректор з навчальної і виховної роботи УжНУ Шандор Ф.Ф.

Першачки факультету демонстрували свої акторські здібності у піснях, віршах і танцях. Студенти старших курсів організували конкурс на кмітливість із викладачами, а студенти-екологи дебютували у складі молодої команди КВК «Марганцовка».

Головною подією вечора став конкурс «Міс хімічного факультету - 2012», у якому взяли участь 7 красунь, обирати найкращу допомагало авторитетне журі у складі професорів Чундака С.Ю. і Барчія І.Є., доцентів Сухарєва С.М. і Кохана О.П. та проректора з навчальної і виховної роботи УжНУ Шандора Ф.Ф. Конкурс складався з 4 виходів учасниць: у «Коктейльному вбранні», «Осінній», «Офіційно діловий», «Вечірній».

Титул «Міс хімічного факультету - 2012» здобула Діана Богович, першою віце-міс стала Анна Сичевська, звання другої віце-міс завоювала Мирослава Дмитрик, серед номінанток також були Олександра Пустовар, Ганна Бердар, Валентина Фірка та Світлана Зуб.

Свято продовжилося у нічному клубі «Фантом».

Особливу подяку у організації та підтримці свята учасники та організатори висловлюють декану хімічного факультету професору Лендєлу В.Г., колишньому випускнику хімічного факультету Фединцю М.І. та профкому студентів УжНУ.


Джерело:УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.