Тринадцять видів сексу, що кожна пара повинна спробувати

В кожної пари настає момент, коли їхнє статеве життя стає одноманітним, тоді саме прийшов час внести щось нове у ваші стосунки. Щоб перетворити статеве життя з звичайного і нудного, доведеться поекспериментувати, прислухатися до побажань один одного.

 

1 Тваринний секс

Почуття невідкладності, трохи агресії, дотику непередбачувані. Якщо у вас є відповідний настрій, відчувати себе вільно, розірвати одяг один одного, пропустивши прелюдію і віддатися тваринним інстинктам – цей вид сексу для вас.

 

2 Заспокійливий секс

Іноді просто потрібне щось просте, знайоме. Це спосіб показати любов і підтримку вашому партнеру. Краще не експериментувати з позами а обрати одну, яку ви двоє любите.

 

3 Романтичний, чуттєвий секс

Давати і отримувати задоволення від сексу без поспіху. Щоб зробити цей вид секс чуттєвим, ви повинні емоційно з’єднатися з вашим партнером, все має відбуватися дуже повільно і розсудливо, потрібно насолоджуватися кожним моментом. Ви емоційно маєте бути “на одній хвилі”.

 

4 Секс – примирення

Запекла і пристрасна сварка може підігріти ваші стосунки і в ліжку. Сварка підвищить рівень дофаміну і адреналіну, які роблять вас більш сексуальними, ніж будь-коли. Секс після сварки вирізняється більшою віддачею один одному.

 

5 Швидкий секс

Хоча часто нам бракує часу, але ми ж не відмовляємося від сексу взагалі. На допомогу приходить швидкий секс. Проте не варто дуже часто його практикувати, використовуйте цей вид сексу тільки коли це дійсно потрібно двом партнерам.

 

6 Секс на природі

Перенесення «ліжка» далеко від дому всиляє радість і вносить елемент несподіванки. Просто поїдьте на вихідні в гори чи на озеро.

 

7 Сексуальний марафон

Краще використати цей вид сексу, якщо весь день йде дощ або сніг. Це вагома підстава, щоб залишатися в ліжку весь день. Спробуйте уявити собі, що ви берете участь в малій Олімпіаді, і вам потрібно побити рекорд, наприклад рекорд у кількості використаних позицій.

 

8 Секс, який відповідатиме вашим фантазіям

Кожен з нас має будь-які сексуальні фантазії. Якщо ви довіряєте своєму партнеру, скажіть йому і про свої таємні бажання. Або навпаки – виконайте його фантазії. Залиште сумніви і пориньте в світ ілюзій.

 

9 Секс у будь-якому місці квартири

Ваша сексуальна життя буде одноманітним, якщо ви будете робити це тільки в спальні, спробуйте інші місця в квартирі або будинку – ванна, вітальня, обідній стіл. Ви побачите це внесе свіжий подих в ваші стосунки.

 

10 Позиція тижня

Спробуйте обрати декілька нових позицій і додавайте по одній раз в тиждень.

 

11 Секс – відпочинок

Відпустка дає можливість для відновлення або поновлення статевого життя. Під час відпочинку не поспішайте, у вас є час на все і на щоденний секс також.

12 Спостерігач

Адреналіну може додати думка, що вас хтось може почути чи застати на гарячому. Скористайтеся такою можливістю, опинившись на дні народженні друзів, чи коли вони прийдуть до вас.

 

13 Секс вихідного дня

Спробуйте використовувати довгі вихідні або святкові дні для того ,щоб насолодитися один одним. День Святого Валентина, Новий Рік…. Біоритми показують, що в ці дні найбільша сексуальна активність пар.

Джерело:http:cosmetology.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.