Найкрасивіші весілля 2012 року (ФОТО)

2012 рік поступово добігає свого кінця, а це означає, що настав час підбивати підсумки. Сьогодні ми вирішили подивитися на зіркові весілля. Хто пов'язав долі в 2012 році і відіграв таке свято, про яке говорили багато і голосно тисячі шанувальників? Чиї весілля були найбарвистішими і довгоочікуваними?

Ми проаналізували всі зіркові одруження, що відбулися в 2012 році, і отримали цікаві результати. Дивися ТОП-10 найкрасивіших весіль від lady.tochka.net!

 

10. 

Андре Тан та Аліна Харечко

У 2012 році багато зірок обрали «таємні весілля». Вони не афішували свої одруження, тому громадськість останньою дізнавалася про настільки значимі події. Так зробив і Андре Тан, який відкриває наш ТОП-10 найкрасивіших зоряних весіль. Все було красиво, просто і трохи шикарно. Одруження дизайнера шокувало багатьох і сталося зовсім несподівано. Весілля Тан і його обраниця Аліна Харечко, директор маркетингової школи Be First, зіграли в суворій секретності на Мальдівах. На березі Індійського океану молодята присягнулися один одному у вірності і вічному коханні. Наречена вибрала сукню від Dolce & Gabbana.

Пара зупинилася в готелі Huvafen Fushi - у президентській двоповерховій віллі з видом на океан. Таким чином молодята вбили двох зайців одразу - і одружилися, і в медовий місяць одразу ж потрапили.

 

9. Олексій Чадов і Агнія Дітковскіте

 

Олексій Чадов і Агнія Дітковскіте також піддалися весільному «таїнству». Вони просто розписалися в одному з московських РАГСів, а через кілька днів влаштували закриту вечірку.

Шанувальники пари нарешті можуть заспокоїтися - вже не буде розлук, а тільки щасливе сімейне життя.

 

8. Валерій Коновалюк та Валерія Ушакова

 

Екс-кандидат у народні депутати Валерій Коновалюк повів свою обраницю під вінець за день до парламентських виборів.

Весілля була дуже красивим, все було продумано до дрібниць. З боку нареченої телеведучої Валерії Ушакової було багато родичів з Євпаторії, а з боку нареченого - партійних соратників, серед яких особливою красою виділялася Ірина Бережна.

Весілля відбулося в ресторані Leo Club, він був прикрашений спільними фотографіями закоханих. Звучала музика Баха, наречена була в сукні власного дизайну.

 

7. 

Санта Дімопулос та Володимир Самсоненко

 

Весілля Санти Дімопулос також було таємницею, але частково. Наречена розігрівала інтерес до події, викладаючи фото з торжества в свій Твіттер, але багато хто до сих пір не вірить, що весілля-таки відбулося, оскільки жодного представника ЗМІ там не було.

Але, що б не говорили, Санта і Самсоненко запевняють, що весілля відіграли у середньовічному замку неподалік від Риму. Санта була одягнена в шикарне плаття від Vera Wang. Близько 100 гостей розважали Олександр Рева, Тіматі та Hi-Fi.

 



6. Енн Хетеуей і Адам Шульман

Енн Хетеуей і Адам Шульман зіграли закрите весілля в містечку Біг Сур, що в Каліфорнії. На торжестві були присутні близько 180 чоловік, усе було схоже на красиве традиційне американське весілля.

Енн була одягнена в сукню від Valentino, а свій образ доповнила пишною фатою. Її наречений, дизайнер ювелірних прикрас Адам Шульман, обрав класичний смокінг.

 

 

5. Метью Макконахі і Каміла Алвес

Нарешті ця парочка зіграла весілля! До цього вони зустрічалися цілих п ять років, разом народили двох чудових діточок. Раніше закохані стверджували, що і без кілець на пальцях, їм добре жити. Але все ж Метью зважився зробити Камілі офіційну пропозицію.

Весілля відбулося в родовому маєтку Макконахі в Техасі. Після одруження наречена взяла прізвище чоловіка - у зоряному світі це дійсно ознака небаченої любові!

 

 

4. Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс

Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс також віддали перевагу таємничому весіллю. Усе досі перебуває за пеленою, але ЗМІ все ж таки вдалося вивідати, що подія відбулася в передмісті Чарльстона на плантації Boone Hall. Також на святі виступила Флоренс Уелч.

Стосунки парочки були надзвичайно стрімкими. Вони зустрічалися всього рік і заради один одного кинули Леонардо ДіКапріо і Скарлетт Йоханссон.

 

 

 

3. Марк Цукерберг і Прісцілла Чанс

Марк Цукерберг і Прісцілла Чанс буквально «зробили всіх». Вони покликали деяких гостей на вечірку на честь закінчення нареченою університету та дня народження нареченого. Вже прийшовши на задній двір будинку Цукерберга стало зрозуміло, що головна подія тут ні що інше, як весілля.

Закохані зустрічалися 9 років, познайомилися вони в Гарвардському університеті і завжди відрізнялися простотою і непередбачуваністю. Їх весілля було більше схожа на вечірку друзів - цій пара постійно дивує і шокує публіку. Що найкумедніше, так це те, що про одруження дізналися тільки тоді, коли Цукерберг оновив в Facebook графу «сімейний стан».

 

 

2. Наталі Портман і Бенджамін Мільпьє

Весілля Наталі Портман і Бенджаміна Мільпьє була дуже зворушливим і традиційним. Торжество відбулося в Каліфорнії, у відповідності з усіма єврейськими традиціями. Закохані обмінялися урочистими клятвами під хупою, читали Тору і, звичайно ж, раділи своєму святу.

Серед гостей були тільки найближчі люди і маленький син Алеф. Портман була красивою і скромною в своєму весільному вбранні.

 

 

1. Джастін Тімберлейк і Джессіка Біль

Весілля Джастіна Тімберлейка і Джессіки Біль було одним з найбільш очікуваних подій року. Торжество пройшло на півдні Італії і, звичайно ж, було закритим. Фото вдалося роздобути тільки People - таблоїд заплатив за знімки $ 300 тисяч. Закохані зустрічалися чотири роки, а після весілля наречена узяла прізвище чоловіка - тепер вона Джессіка Тімберлейк.

Весілля обійшлося парі в $ 6,5 мільйонів. Наречена була в рожевій сукні від Giambattista Valli, яка шалено сподобалася Джастіну - він сказав, що в ній Джессіка - найпрекрасніше, що він коли-небудь бачив у своєму житті.

 

 

lady.tochka.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.