Закарпатські правоохоронці влучно відстрілялися (ФОТО)

У тирі Ужгородського міськвідділу міліції відбулися змагання на першість УМВС України в Закарпатській області по стрільбі з бойової зброї (табельного пістолета Макарова) та турнір серед ветеранів ОВС, присвячений Дню міліції України.

 

Організатором стрільб виступив відділ професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС. Перед початком змагань керівник відділу майор міліції В.Вішован провів інструктаж із дотримання заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю та правил поведінки на вогневому рубежі. Головним суддею турніру був його колега ст. інспектор з особливих доручень ВПП УКЗ майор міліції О.Чурей.

 

Після проведення жеребкування по черзі на вогневий рубіж виходили учасники 14 команд, представники різних міліцейських служб і підрозділів, а також ветерани. В результаті перемогу з 223 очками виборола команда Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС. А от за друге місце розгорнулася напружена боротьба. Відразу дві команди—спецпідрозділу «Беркут» і управління кадрового забезпечення УМВС набрали однакову кількість очок—по 212. Переможця довелося визначати по кількості вибитих «десяток», але й тут кількість влучень була однакова! І лише за більшою кількістю вибитих «дев′яток» «срібло» дісталося команді спецпідрозділу. «Кадри» були третіми.

 

В індивідуальному заліку «золото» із 88 очками виборов В.Дуран із «Беркута», «срібло» у В. Галасника з УБОЗу (86 очок), «бронза»--у Я.Мікші з Ужгородського РВ УМВС (86 очок).

 

 

 

Серед ветеранів найвлучніше стріляв І.Панько з команди УКР (79 очок), Д.Іваниш з команди УКЗ (76) та І.Бардаков з УБОЗу (67 ). Із щирими словами вітань перед учасниками змагань виступив перший заступник начальника УМВС України Закарпатській області Василь Буковчаник. Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.


Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.