Як вибрати нижню білизну на кожен день

Правильна нижня білизна має бути красивою, зручною і практичною. Вибрати її тобі допоможуть декілька простих секретів.

Упевненість в собі не купиш за гроші – це твердження справедливе лише частково. Манікюр, макіяж, укладання, вдало підібрані аксесуари і нижня білизна – усі ці деталі день за днем створюють твій настрій і допомагають виглядати на всі сто в будь-яких обставинах, будь то побачення з хлопцем, важлива нарада або іспит. Створюючи стильний і гармонійний образ, почни з того, що ближче до тіла – з хорошої нижньої білизни. Щоб зорієнтуватися в його різноманітті і підібрати ідеальний повсякденний комплект, прислухайся до рад експертів. Вибери правильний колір. Хочеш, щоб білизна підходила під кожне вбрання в твоєму гардеробі? Зовсім не обов’язково обзаводитися комплектами усіх барв веселки : бежева, кремова білизна залишиться непомітною практично під будь-якими речами. А вигідно підкреслити тон шкіри допоможуть правильні відтінки:

Надати злегка загорілій шкірі бронзовий відтінок допоможе світло-коричневе білизна.

Підкреслити і відтіняти смугляву шкіру – з цим завданням краще всього впорається білий колір.

Здоровий легкий рум’янець світлій шкірі подарують ніжно-рожеві комплекти.

Надати блідій шкірі теплий відтінок допоможе тілесна білизна.

Хочеш, щоб шкіра випромінювала легке сяйво? Вибирай ясно-фіалкові бюстгальтер і трусики.

Підкреслити природний колір шкіри за рахунок віддзеркалення кольору може ванільна білизна.

Вибери правильний фасон. Вечірня сукня, джинси або класичні брюки – почувати себе комфортно в будь-якому вбранні можна тільки тоді, коли форма відповідає змісту, а нижня білизна – наряду, під яким ти його носиш. Зверни увагу на колекції, що дозволяють окремо підбирати верх і низ комплекту. І вибирай труси для своєї фігури і одяг, з яким ти збираєшся їх поєднувати, :

Хіпстери - такі трусики зручно носити під джинсами і брюками із заниженою талією. Додатковий бонус для власниць пишної фігури – широкі боки хіпстерів, підтримують, але не пережимають стегна.

Шортики – вибирай цей фасон, якщо ти хочеш візуально “округлити” худу попу або навпаки, підтягнути повні стегна. Шортики також хороші для любительок сміливого “міні” – вони допоможуть в будь-якій ситуації почувати себе упевнено.

Класичні труси - вибір на усі часи. Ця модель вдало поєднується практично з будь-яким одягом. Особливо виграшно вона виглядатиме на дівчатах з фігурою “пісочний годинник”.

Стринги – ще один must – have для твого інтимного гардеробу. Носи їх з актуальними цього сезону легкими сукнями, плісированими спідницями, що “летять”, і обтягуючими вбраннями.

Твої груди – справжній скарб, що вимагає гідного обрамлення. Вибирай зручний і красивий бюстгальтер серед таких фасонів:

Бюстгальтер з кісточками – ідеальний вибір для дівчат з пишними грудьми. Віддавай перевагу моделям з ущільненими чашками, які добре тримають форму, але при цьому залишаються легкими і “дихають”.

Бюстгальтер-балконет – такий бюстгальтер підводить груди, залишаючи верхню її частину відкритою. Вибирай моделі зі знімними бретелями, щоб носити такий бюстгальтер під відкритими сукнями і топами.

Push – up бюстгальтер з кісточками – краще рішення для дівчат з акуратними маленькими грудьми. Він підведе і зорово збільшить бюст, що дозволить тобі носити сексуальні сукні і блузи з глибоким декольте.

Зверни увагу на якість. Хочеш, щоб білизна прослужила довше, добре прилягало до тіла, не “виступала” під одягом? Роби ставку на моделі, що поєднують красу із зручністю – з легкої тканини, з безшовними краями і плоскою окантовкою.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.