Як провести Новий рік 2013 у Європі?

Залиште всі скептичні вигуки, що Європа - це банальність, на задвірках вашої уваги.

 

Спокійно купуйте квиток до Лісабона, адже редакція travel.tochka.net підготувала для вас ідеальний маршрут для веселої зустрічі Нового року.

 

Новий рік 2013 у Європі - святкове гуляння в Лісабоні

 

Крім того, що Лісабон - найзахідніша столиця Європи, це ще й незвичайне місто з багатовіковою історією. Святкування Нового року в Лісабоні подарує мандрівникам багато позитивних емоцій. А якщо ви оберете для себе спеціально розроблений нами маршрут, то ці емоції обов'язково подвояться.

 

Отже, спочатку вирушаємо в лісабонський ресторан, де добре підживимося до настання Нового 2013 року. Попереджаємо, напередодні Нового року, починаючи з 17 години, більшість закладів міста закриваються. Тому визначитися з вибором ресторану потрібно заздалегідь.

 

 

Відгуки туристів: «З1 грудня починаючи з 5 години вечора ми намагалися знайти місце, де ще не зачинено і можна перекусити - місто починало тихо вимирати. Знайшли щось маленьке і напівзачинене, суворо помахали меню, замовили портвейну і відразу подобрішали) Проводжали ми старий рік дуже заздалегідь і багато разів під схвальні погляди і вигуки португальських чоловіків», - розповідає мандрівниця Марія на сайті http://forum.awd.ru.

 

Журналістка нашої редакції розповіла про чудовий ресторанчик у районі Белен на березі річки Тежу. Він має назву «5 Oceanos» і славиться на все місто як ресторан найкращої морської кухні.


 

Адреса ресторану: Av da Liberdade 155. Найближча станція метро - metro Avenida (поряд із площею Rossio повернути на вузьку вуличку біля театру D.Maria 2).

 

 

Новий рік 2013 у Європі - неймовірні вогні і новорічний концерт

 

Після новорічного гуляння вирушаємо на площу міста Праса-ду-Комерсіу. Адже всі святкові заходи відбуватимуться у цьому районі міста. Та й головну новорічну ялинку розміщують теж тут.

 

У новорічну ніч на площі Праса-ду-Комерсіу відбуватиметься концерт найвідоміших португальських виконавців і святковий салют. А це, повірте нам на слово, варто побачити.

 

 

Майте на увазі, що в новорічний вечір у місті дуже важко викликати таксі. Та і піймати його на вулиці буде не легше. Будьте готові, що до площі доведеться топати пішки або діставатися громадським транспортом.

 

Найближча станція метро від площі - це Росіу. Можна скористатися історичним трамваєм № 28, який провезе вас майже повз усі історичні пам'ятки міста.

 

 

Новий рік 2013 у Європі - історичний маршрут у Новий рік

 

Рекламний трамвай № 28 - це окрема тема для розмови. Настійно рекомендуємо вам обрати саме цей транспорт, щоб дістатися до площі Праса-ду-Комерсіу.

 

 

Новий рік 2013 у Європі - тусівка в нічному клубі

 

Опівночі святкування тільки починається, тому пропонуємо переміститися до одного з нічних клубів Лісабона.

 

Клуб Kremlin відкритий у Лісабоні з 1980 року. Тут лунають лише наймодніші й найсучасніші треки. Обстановка нічного клубу Kremlin зачаровує своєю красою - в декорі присутні східні мотиви, по всьому приміщенню закладу розставлені фігурки слонів і Будди.

 

 

Адреса клубу: Rua das Escadinhas da Praia, 5

 

Час роботи: щодня з 23:00 до 05:00

 

travel.tochka.net



 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.