На Закарпатті запрацював телепроект "Просто неба" (ВІДЕО)

"Просто неба" — проект, започаткований творчо-виробничим об’єднанням "Студія Експеримент" Закарпатської ОДТРК в січні 2012 року. Це цикл щотижневих репортажів про закарпатські села. Хронометраж – 13 хвилин.

 

У "Просто неба" можна побачити життя звичайних людей. Вони розповідають про побут на селі, історію своїх населених пунктів, традиції, які ретельно бережуть, і нові звичаї, які творять. Тут - етнічна кухня, унікальні народні ремесла, спогади старожилів, яким було життя в Закарпатті за часів Чехословаччини та Австро-Угорщини, як край пережив радянізацію і чим живе у часи незалежної України.

Над програмою працює група журналістів: Тетяна ДОВГАНИНЕЦЬ, Вікторія АНДРУСІВ, Максим МЕЛЬНИК, Ірина МІЛЛЕР. Керівник проекту – заступник генерального директора з питань радіомовлення та спецпроектів - Наталія ШТЕФУЦА:

 

- "Просто неба" - це репортажі про життя. Про те життя, яке часом здається нам, телевізійникам, таким буденним і нецікавим. Проте... Життя на селі – це інші будні, інші свята. Часом важчі, аніж у містян, а часом – легші, цікавіші, наповнені іншим змістом. Щоденні проблеми і радощі, звичайні устрій села та самобутні люди, які водночас такі не схожі один на одного і такі однакові. А ще, у них нескінченний оптимізм, їхні очі горять від жаги до життя. І це чудово! Це дає енергію, силу і наснагу, як творчій групі телепроекту, так і його глядачам.

Джерело:Тиса-1

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.