Кращі пози для сексу вранці

У чому різниця між звичайним і незабутнім ранок вранці? Дуже просто: унікальне ранок починається з сексом! І які позиції найкраще підходять для ранкового сексу?

 

Якщо він вперше прокинувся

Класична поза цьому випадку "ложки". Це сприяє і чуттєвості й романтики. Ця поза особливо добре, коли партнер все ще прокидаються. Пара, що лежать на одній стороні (наприклад, людина в спину) з ноги злегка зігнуті. Він притискається до спини і близьких, а потім витягати себе. Вона відкрила ноги щоб він міг покласти її членів у піхву.

 

Це положення не дозволяє глибоке проникнення, але людина може стимулювати його партнер погладжуючи клітор і грудей і цілувати її і брати на шию і вуха. Поза "ложки" дійсно привертає до м'якої і швидкого сексу, і це в поєднанні з тим, що вранці, чоловіки більш міцним, може зробити секс ви прокидаєтеся дуже довго і незабутнім.

 

Якщо вона прокинулися перші

Коли жінка прокинулася, об'єкт чоловічу гідність свого партнера часто перебуває в стані готовності. Таким чином, вона ніжно гладила його руку, а потім змонтувати його ретельно. Ця позиція є ідеальним, оскільки таким чином жінка може контролювати як темпи і глибина проникнення члена в піхву. Неспання людина може насолоджуватися його партнером і гладити й цілувати і ерогенних зон.

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.