На Закарпатті відзначили День правоохоронців (ФОТО)

 Сьогодні правоохоронці Закарпаття урочисто відзначали свій професійний день – День міліції.У понеділок в Ужгороді відбулися урочистості. Правоохоронців вітали і представники обласної влади – голова облради Іван Балога та голова облдержадміністрації Олександр Ледида. 

У своєму вступному слові начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба зауважив, що без підтримки громадськості та колег з правоохоронних структур закарпатська міліція не досягла б таких результатів, які є нині. «В структурі МВС триває реформа, прийнято новий кримінально-процесуальний кодекс. Тобто робота міліції якісно змінюється. Не змінюється лише головний принцип роботи: всі ми – від рядового до генерала на службі у народу України», - зазначив Василь Варцаба.

Голова обладміністрації Олександр Ледида відзначив відповідальність працівників професії та побажав правоохоронцям і надалі забезпечувати надійний захист інтересів держави, законних прав її громадян.

До працівників, ветеранів правоохоронних органів нашого краю із вітальним словом звернувся голова обласної ради Іван Балога. Він сердечно поздоровив правоохоронців із професійним святом, побажав їм міцного здоров’я, родинного благополуччя і всіх людських благ. «Насамперед висловлюю вам сердечну подяку, як людям нелегкої професії, що мужньо стоять на сторожі громадського правопорядку, ведуть невтомну боротьбу з правопорушеннями, захищаючи законні інтереси громадян. Ваша служба – це справа особливої ваги, де ризик для здоров’я і життя – як норма. І ви в кожній ситуації демонструєте високу фаховість, спеціальні знання і уміння та відмінні особисті якості: мужність, чесність, принциповість, а найголовніше – відповідальність і щире бажання допомагати людям», - зазначив Іван Балога.

На завершення свого виступу голова обласної ради Іван Балога вручив начальнику управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області генерал-майору міліції Василю Варцабі вітальний адрес обласної ради, в якому – привітання з нагоди свята і побажання плідної подальшої роботи в ім’я зміцнення незалежної держави.

Керівник облради такожвручив почесні відзнаки та цінні подарунки кращим правоохоронцям, яких представило до нагороди керівництво управління внутрішніх справ за високу професійну майстерність, сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, захисту прав і свобод громадян та з нагоди професійного свята.

Так, відзнаку облради та ОДА «За розвиток регіону» отрималипідполковник міліції, начальник Рахівського районного відділу УМВС Павло Басараб та начальник управління громадської безпеки УМВС Василь Копча.

Почесною грамотою облради Іван Балога нагородив капітана міліції, командира зводу роти патрульної служби Ужгородського міського відділу Мирослава Белея, старшого сержанта міліції, міліціонера РМОП «Беркут» Василя Гречину, капітана міліції, старшого оперуповноваженого сектору розшуку злочинців і зниклих громадян УКР Андріану Кострубанич, підполковника міліції, старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах УБОЗ Володимира Щадея. Подяки оголошено: підполковнику міліції, першому заступнику начальника відділу - начальнику слідчого відділення Міжгірського районного відділу УМВС Володимиру Беллі, підполковнику міліції, старшому інспекторові з особливих доручень відділу комплектування та проходження служби УКЗ УМВС Юрію Гричці, капітану міліції, старшому інспекторові відділу дільничних інспекторів міліції управління громадської безпеки Світлані Тимошенко.

 

 

 

 

Прес-служба Закарпатської облради

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.