Усі підручники, видані викладачами УжНУ цьогоріч, відзначили нагородами

Під час засідання Вченої ради Ужгородського національного університету було представлено підручники і книги, видані науковцями університету упродовж 2012 року. Пропонувалося визначити переможців серед авторів.

 

«Треба дякувати науковцям, які написали підручники, а не проводити конкурси між ними. Написання книги, а особливо підручника у наш час – це подвиг, а не привід для конкурсного відзначення першого-другого місця. Усіх авторів підручників, поданих на цей університетський конкурс, слід визнати його лауреатами і нагородити відзнаками для заохочення», - прокоментував ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук. Він також додав, що оцінювати роботу авторів подібних підручників повинна аж ніяк не Вчена рада університету, сформована із фахівців різних факультетів і, відповідно, широкої палітри галузей знань (включно із працівниками господарської частини та бухгалтерії), а конкурсна комісія відповідних експертів у кожній із сфер науки.

Члени Вченої ради підтримали пропозицію ректора. Відтак, автори усіх книг, представлених до конкурсу, будуть відзначені нагородами ректорату.


Джерело:УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.