Аспірант ЗакДУ Віталій Дацюк взяв участь у Форумі молодих науковців «Створи візію України»

 

8 грудня у стінах Київського національного університету ім. Т.Шевченка відбувся «Форум експертів, молодих науковців та студентів» в рамках проекту «Створи Візію України», який був ініційований Центром демократичного відродження за підтримки Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина та Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

 

У заході взяли участь близько 40 учасників з різних куточків України, які стали фіналістами конкурсу письмових робіт «Ідеї світу для розвитку України». Всього у проекті взяли участь близько 170 бажаючих. До фіналу цього заходу потрапив єдиний представник від Закарпаття – аспірант кафедри кримінології та кримінально-правових дисциплін ЗакДУ Віталій Дацюк.

Експертами на форумі були: Віктор Пинзеник (екс-міністр фінансів, народний депутат України) з ґрунтовним висвітленням бачення ефективного державного устрою та ролі молоді в його побудові; Олексій Толкачов (правозахисник, громадський діяч) зі своїм баченням «Омріяної України» - ідеального образу нашої країни в майбутньому; Павло Шеремета (президент Київської школи економіки, екс-радник прем’єр-міністра Малайзії) з стратегічним баченням розвитку України, амбітними інноваційними ідеями, досвідом управління державотворчими процесами Малайзії; Дмитро Крикун (радіожурналіст, медіа-менеджер) з незвично-цікавим та професійним стилем ведення дискусії; Віталій Омельченко (Віце-президент Українського національного відділення Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності при ООН) зі своїм морально-ціннісним підходом та з висвітленням власного погляду на причини економічної кризи; Ігор Шумило (екс-директор Генерального економічного департаменту Національного банку України) з професійною лекцією щодо фінансово-економічних процесів у світі та перспективи національної валюти та валют світу.

Наступним та ключовим етапом проекту стане чемпіонат з компаративної аналітики. Учасники, які продемонструють високий рівень знань, отримають шанс поїхати до Швеції, Швейцарії, Норвегії, Німеччини, Австрії чи Польщі в наступному році та поглибити свої знання для подальшого застосування їх в розбудові процвітаючої України.


Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.