Передчасне сім'явипорскування у чоловіків

Передчасне сім'явипорскування - це патологічний стан, коли представник сильної статі не може взяти під контроль тривалість статевого акту. Іншими словами, викид сперми наступає дуже рано, не завжди супроводжуючись оргазмом. З цієї причини партнерка, та й сам чоловік не отримують сексуальне задоволення.

 

 

 

Варто згадати, що всесвітня організація охорони здоров'я не висуває жодних норм щодо того, скільки в середньому має тривати збудження статевого члена без сім'явипорскування. Крім того, ситуація складна і тим, що самі чоловіки часто здатні одержати задоволення навіть від вкрай нетривалого зносин. Зрозуміло, в такій ситуації невдоволення буде висловлено з боку партнерки. Відповідно, для вирішення проблеми чоловікові самому необхідно об'єктивно оцінити свою сексуальну функцію.

 

Кількість випадків розвитку передчасного сім'явипорскування серед представників сильної статі репродуктивного віку щодо високо - за даними статистики таких чоловіків налічується не менше тридцяти відсотків. Причому як таке передчасне сім'явиверження - це лише верхня частина айсберга, оскільки подібні порушення ведуть до зниження самооцінки у чоловіка, до розвитку невпевненості в собі і, як наслідок, до самотності. Так5омуц чоловікові стає складно спілкуватися з жінкою через виникли комплексів.

 

Причини розвитку у чоловіка передчасного сім'явипорскування

 

До причин розвитку даного патологічного явища слід відносити:

 

- Тривале «статева стриманість» (або статевий спокій) або нерегулярні і нечасті статеві зносини, через що зростає статева збудливість;

 

- Дискомфорт, який може відчувати чоловік під час злягання. Цей дискомфорт може мати відношення до хвилювання з приводу можливої незадоволеності партнерки;

 

- Емоційно-психологічний настрій на швидку еякуляцію, яка зазвичай формується в підлітковому і юнацькому віці при перших заняттях сексом. Причина цього явища полягає в боязні виявитися захопленими зненацька;

 

- Індивідуальні особливості будови нервових закінчень у статевому члені чоловіки, які можуть посилювати збудливість під час сексу;

- Індивідуальні характеристики відділу головного мозку, відповідального за процес сім'явипорскування, коли межа рефлексу еякуляції істотно знижується.

 

Як усунути передчасне сім'явивергання

 

Сучасні принципи лікування передчасного сім'явипорскування спираються на чотири основні методики терапевтичних заходів:

 

- Місцева терапія;

 

- Сексопатологічних терапія;

 

- Фармакологічна терапія;

 

- Хірургічне втручання.

 

Варто зауважити, що місцеве і фармакологічне лікування - це специфічні методи вирішення проблеми, що дають лише тимчасове поліпшення ситуації з раннім сім'явипорскуванням. Для стійкого позитивного результату необхідна комплексна й тривала терапія.

 

Сексопатологічних терапія, будучи більш ефективним методом усунення передчасного сім'явиверження, має свої мінуси, головним з яких є неодмінна умова наявності постійної партнерки, з якою у чоловіка довірчі відносини.

 

Хірургічна операція дозволяє за максимально короткий час досягти позитивного результату, який надалі зберігається протягом усього життя. Крім того, при такому підході приблизний результат можна оцінити ще до проведення втручання.

 

Місцеве лікування передчасного сім'явипорскування базується на використанні під час сексуального контакту анестетиків, що перешкоджають передачі сигналу по нервових волокнах, які розташовуються в голівці і стрижні пеніса чоловіка.

 

Джерело:medbaz.net.ua

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.