Рецепт рокот-крумплів

Викладаємо шарами у термостійку каструлю або глибоку форму:

Дно форми змащуємо вершковим маслом.

1-й шар - картопля "в мундирі" трохи не доварену (так зручніше різати вона не розпадається, і притому ще буде запікатися в духовці), нарізану кружечками завтовшки 0,7-1 см. Укладаємо щільно, присолюємо.

2-й шар - варені яйця, нарізані кружальцями, товщиною 0,5-0,7 см. укладаючи не дуже щільно, обережно, щоб не випадав жовток, перчимо.

3-й шар - ковбаска, нарізана кружечками або полукружочкамі, товщиною 0,5 см. Укладаємо такий же щільністю як яйця.

4-й шар - покриваємо всі 50/50 сметаною і майонезом.

Продовжуємо викладати шари в тому ж порядку, поки не закінчаться картопля і яйця.

Зверху обов'язково залити сметаною і майонезом.

Ставимо в духовку на 15-20 хв.

Готово!!!

Викладваем порційно лопаточкою на тарілку. Їмо, наколюючи на виделку картопельку, яєчко і ковбаску!

Джерело:berghoff.net.ua



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.