Викладаємо шарами у термостійку каструлю або глибоку форму:
Дно форми змащуємо вершковим маслом.
1-й шар - картопля "в мундирі" трохи не доварену (так зручніше різати вона не розпадається, і притому ще буде запікатися в духовці), нарізану кружечками завтовшки 0,7-1 см. Укладаємо щільно, присолюємо.
2-й шар - варені яйця, нарізані кружальцями, товщиною 0,5-0,7 см. укладаючи не дуже щільно, обережно, щоб не випадав жовток, перчимо.
3-й шар - ковбаска, нарізана кружечками або полукружочкамі, товщиною 0,5 см. Укладаємо такий же щільністю як яйця.
4-й шар - покриваємо всі 50/50 сметаною і майонезом.
Продовжуємо викладати шари в тому ж порядку, поки не закінчаться картопля і яйця.
Зверху обов'язково залити сметаною і майонезом.
Ставимо в духовку на 15-20 хв.
Готово!!!
Викладваем порційно лопаточкою на тарілку. Їмо, наколюючи на виделку картопельку, яєчко і ковбаску!
Джерело:berghoff.net.ua