Німецький боксер-надійна охорона сім'ї(ВІДЕО)

Німецький боксер — порода собак групи 2 за класифікацією міжнародної кінологічної федерації. Боксер відноситься до групи робочих собак, батьківщина його Німеччина, первинне призначення — охорона сім'ї та її майна. Рівень поширеності його середній.Вона була виведена в Німеччині на базі собаки, що використався для цькування биків. Там вона пройшла перекваліфікацію в сильну сторожову собаку. Надзвичайна прихильність боксера до сім'ї високо оцінюється найсерйознішими селекціонерами.

У минулому часто можна було бачити боксерів з бурульками із слини, що звисають з морди. Трясучи головою, вони забризкували все довкола. Зараз зусиллями селекціонерів форма голови покращена, і цей недолік зустрічається не так часто.ісп.По самій природі своїй, це сторожовий собака, до незнайомих відноситься підозріло. Підозріло відносячись до незнайомців, боксер не є «собакою одного господаря», він однаково привітний зі всіма членами сім'ї.

Боксер небагатослівний, гавкає він рідко. Якщо він раптом загавкає, підіть поглянете, в чому справа — зазвичай для цього буває серйозна причина, щось не в порядку. Боксер дуже слухняний і настільки легко дресирується, що може бути навіть поводирем для сліпого.

Відмінна риса характеру — велика прихильність до своєї сім'ї, волелюбність. Енергія, що б'є через край, і грайливість зберігаються у боксерів до старості.

[media=http://www.youtube.com/watch?v=icUqEzEZZ9Y]

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.