Як робити еротичний масаж (ВІДЕО)

Задоволення як чоловіка, так і жінки, можуть отримувати по-різному. Але якщо ви дійсно хочете піднести свого партнера на вершину блаженства, варто навчитися робити йому інтимний масаж - як, в принципі, і йому вам.

Адже саме ці ігри, що чергуються ласкавими погладжуваннями, приносять нам не менше задоволення, чим заняття любов′ю. Не випадково такою скаженою популярністю користуються різноманітні східні методики що розслабляє, збудливого і просто інтимного масажу. Жителі Сходу завжди знали толк в задоволеннях і уміли їх отримувати.

Більшість чоловіків, пестячи жінку знають, що самими ерогенними зонами у неї є: клітор, груди, рот, вхід в піхві, шия, внутрішня поверхня стегон, вухо. А що ж у них самих? Чи знаєте ви його “гарячі крапки”? Адже без них ні про яке, навіть найпростішому інтимному масажі не може йти і мови. Якщо немає, спробуйте разом з нами приступити до вивчення техніки даного масажу.

Повірте, ви отримаєте обопільне задоволення від нової подорожі.

Спершу допоможіть своєму партнерові гарненько розслабитися. Заманите його у ванну з теплою водою, потріть йому спинку, а потім легкими масажними рухами ввітріть йому в голову шампунь. Не обійдіть своєю увагою шию. Не зайвими будуть і легкі кругові рухи в районі його скронь, всього контура особи.

Дуже сприяє розслабленню масаж рук і ніг. Почніть з точкового масажу на його долонях, а потім переходите до пальців ніг - зони особливої уваги. І через деякий час ви побачите, як обличчя вашого друга стає безтурботним, а сам він при цьому на подив покірним і податливим.

Вважається навіть, що якщо жінка зможе смоктати і пестити пальці ніг чоловіка, то цим вона прив′язує його до себе. Але розуміється ця ласка чисто психологічно підійде далеко не всякій жінці, проте факт залишається фактом: пальці ніг - сильна ерогенна зона для багатьох чоловіків.

[media=http://www.youtube.com/watch?v=SSxTuwyCD0s]

Джерело:"Мистецтво еротичного масажу"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.