В УДАІ Закарпаття вшанували міліціонерів-чорнобельців (ФОТО)

Напередодні Дня української міліції в Закарпатському обласному управлінні Державтоінспекції відбулася зустріч керівництва служби з ліквідаторами аварії на Чорнобильській атомній станції.

 

Начальник УДАІ УМВС полковник міліції Михайло Бойчук теплими словами вітав гостей свята: підполковника УДАІ Олександра Перевозника, начальника ВРЕР УДАІ з обслуговування Воловецького та Міжгірського районів Володимира Макара, пенсіонерів ОВС Володимира Буца, Петра Міщенка, Сергія Фесенка, Василя Біцька, Луку Лукея, Василя Максима, Івана Менджула, Василя Шубера. Ці мужні люди ризикували в Чорнобилі власним життям і здоров′ям, аби захистити співвітчизників від підступного атомного вбивці.

 

Голова ветеранської організації УДАІ полковник міліції у відставці Євген Турлаков вручив «чорнобильцям» грошові премії, подякувавши їм за їхній громадянський подвиг. А полковник Бойчук вручив ветерану ОВС, капітану міліції у відставці Василю Максиму високу нагороду Асоціації «Чорнобиль» МВС України — «Герой Чорнобиля». Василь Васильович побував у Чорнобилі одним з перших—менше як за місяць після самого вибуху й пробув у радіаційному пеклі 25 днів…

 

 


ВолодимирПАВЛЮХ,

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.