Звернення Василя Варцаби до міліціонерів Закарпаття

Прийміть від імені колегії УМВС області та мене особисто щиросердечні вітання з нагоди Дня міліції України! Як відомо, професійний обов’язок стражів порядку – це виконання відповідального і благородного завдання: захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби зі злочинністю, охорона суспільного порядку та забезпечення громадської безпеки. Спираючись на кращі традиції та славне минуле, працівники міліції гідно несуть щоденну службу.

Сьогодні Міністерство внутрішніх справ України здійснює послідовні реформи, спрямовані на підвищення ефективності оперативно-службової діяльності, зміцнення довіри до органів правопорядку з боку населення. Переконаний, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені перед ними завдання щодо зміцнення законності і правопорядку.

З нагоди професійного свята бажаю Вам, шановні працівники органів внутрішніх справ, Вашим рідним та близьким міцного здоров'я, бадьорості духу, . щастя і благополуччя. Нехай удача та професійні успіхи будуть постійними супутниками у житті.

 

З повагою

В.М. Варцаба,

начальник УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.