В поліклініку УМВС України в Закарпатській області навідались перші люди краю (ФОТО)

Два роки на базі поліклініки УМВС України в Закарпатській області успішно працює клініка факультету стоматології УжНУ. Тут проходять практичне навчання студенти, базуються викладачі кафедри дитячої стоматології, ортопеди, консультують пацієнтів доценти та професори.

 

Познайомитися з роботою клініки та, власне, переконатися, чи виправдовує себе ідея її створення сьогодні мали змогу голова облдержадміністрації Олександр Ледида, начальник УМВС генерал-майор міліції Василь Варцаба, ректор УжНУ Федір Ващук та декан стоматологічного факультету УжНУ Юрій Переста.

Поважних гостей зустрічали викладачі факультету, студенти, які тут проходять практичне навчання та, звісно, пацієнти. На майже 100 кв. метрів розмістилися 3 кабінети із найновітнішим стоматологічним обладнанням європейського рівня та навчальні кімнати. Майже п’ятсот закарпатців - дорослих і дітей - щомісячно відвідують клініку. Тут також проходять обстеження і лікування співробітники УМВС та члени їхніх родин. Співробітники стоматологічного факультету у тісній співпраці з правоохоронцями активно працюють у напрямку благодійної або соціальної допомоги для ветеранів органів внутрішніх справ. Певну категорію людей спеціалісти лікують безкоштовно.

Олександр Ледида та Василь Варцаба залишились задоволеними побаченим, а Федір Ващук та Юрій Переста, зі свого боку, подякували за надану можливість орендувати приміщення поліклініки УМВС та висловили сподівання на подальшу тісну та успішну співпрацю.

 

 

 

 

 

Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.