Закарпатські напівсироти мріють про м'ясорубку і теплі речі (ВІДЕО)

 Вона живе в горах серед дивовижної природи в селі Синевирська Поляна. Але 16-річна Оля Біланина мріє не про казкового принца, і не про брендові речі. Вона хоче, аби в їхній сім’ї з’явилася звичайнісінька м’ясорубка. 

У родині Біланинів мама померла три роки тому, залишивши чотирьох малих дітей. Відтоді напівсиротами опікуються старенька бабуся та батько - інвалід 3-ї групи.

А найстарша Оля 5-річному Іванкові, 6-річній Марічці та 9-річному Василю замінила матір. Вона, разом із татом, по-дорослому піклується про них, виховує і смачно готує для всієї сім’ї.

У 42-річного тата-вдівця слабкий слух та зір. Та на долю мужній і скромний чоловік не нарікає. Він вчить дітей радіти й любити життя, долати труднощі й кожного змалку привчає до праці.

Сім’я Біланинів живе в старій півстолітній хаті. В одній маленькій кімнаті – спальня, кухня і вітальня. Усі – четверо дітей, тато і бабуся - ночують на двох ліжках. Батько – безробітний. Одягнути й прогодувати родину на 3 тисячі гривень державної допомоги украй складно.

Тож будь-яка допомога родині - за щастя. Хоч би якими самотніми не були діти, вони все одно мріють насамперед про іграшки. Тому ICTV виконало мрії працьовитої і слухняної малечі, подарувавши іграшки, фрукти й теплі речі.

Главі сімейства треба небагато - аби діти були ситі та здорові. Він скромно попросив найпростіший мобільний телефон. І, звісно, здійснилася мрія вправної кулінарки Олі. Тепер вона куховаритиме з електричною м’ясорубкою.

Кожен в сім’ї Біланинів не залишився без подарунка, а головне діти повірили – мрії таки здійснюються.

 

 

Світлана Ковбиця, «ФАКТИ», ICTV

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.