Людвіг Файт розповів про реорганізацію свалявської міліції

Цьогоріч на Закарпатті міліція здійснила реорганізацію територіальних підрозділів: до Свалявського райвідділу міліції приєднали Воловецький, який очолив полковник міліції Людвіг Файт. Реформування триває, керівництво УМВС та Міністерства внутрішніх справ України підшукують оптимальну модель структури райвідділу міліції для ефективного функціонування та активізації роботи з населенням.

 

«Все це було пророблено задля однієї мети, – забезпечити ефективну роботу міліції за підтримки державної влади, та з відповідним результатом, провести власні зміни на користь населення, як державна інституція, міліція повинна зробити чимало для його належного обслуговування», - каже Людвіг Файт.

 

Незважаючи на те, що новостворений райвідділ міліції сконцентрувався в місті Свалява, правоохоронці, як на території Свалявського так і Воловецького районів, продовжують виконувати свої основні завдання: забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів; запобігання правопорушенням та їх припинення; охорона і забезпечення громадського порядку; виявлення і розкриття злочинів, розшук осіб, які їх вчинили; забезпечення безпеки дорожнього руху; захист власності від злочинних посягань; виконання кримінальних покарань і адміністративних стягнень.

 

Головним же принципом в діяльності органів внутрішніх справ є - «Людина – понад усе!», стверджує полковник міліції Людвіг Файт: «Пріоритетом в діяльності органів внутрішніх справ було і залишається забезпечення дотримання прав і свобод людини та громадянина. Одним з найважливіших напрямків нашої діяльності є досягнення максимальної довіри населення до роботи міліції. Ми працюємо для людей і повинні з повагою ставитися до кожного мешканця. Не лишається без уваги кожне звернення будь-якого характеру громадян до міліції. У наших працівниках вони бачать не тільки захисників правопорядку, а й хороших помічників, друзів, з якими можна поспілкуватися, порадитись, від яких можна одержати потрібну інформацію, роз'яснення, консультації. І це, вважаю, добре, бо допомагає роботі.

 

Актуальними в нашій діяльності також завжди були і будуть розкриття злочинів минулих років, виявлення та припинення правопорушень та злочинів у бюджетній сфері, протидія корупції та боротьба з хабарництвом, боротьба з наркозлочинністю, профілактика злочинності в цілому».

20 грудня відзначають своє професійне свято ті, хто, одягнувши міліцейські погони, обрав нелегку, повну ризику, але вкрай необхідну для миру та спокою громадян службу, хто, незважаючи на тяжкий «міліцейський хліб», захищає нас від зла, і спекотної днини, і в лютий мороз, йдучи в непримиренний бій в ім'я Добра...

 

Вікторія Кіяк, Свалявський РВ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.