Начальник Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Лізанець,розповів про роботу підлеглих

Цей рік для співробітників Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області непростим випробуванням. Про те, як спрацювали правоохоронці у 2012-ому році розповідає начальник Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Лізанець.

 

Змінились критерії оцінки діяльності. З 20 листопада розпочав діяти новий Кримінально-процесуальний кодекс України. І хоч термін введення кодексу в дію надзвичайно був стислий, особовий склад міліції Іршавщини зумів підготуватись.

 

На даний час робота міліції реорганізована і кардинально змінено порядок проведення досудового слідства. Протягом 2012 року працівниками міліції було розглянуто 1814 заяв та повідомлень про злочини та пригоди. Враховуючи нововведення, зараз збільшилось навантаження на працівників слідчого відділення. Приємно відзначити керівника слідчого підрозділу підполковника міліції Мирона Черничко та його заступника майора міліції Аллу Пожарову, які вміло організовують роботу слідчого відділення. З перших днів введення нового КПК всі працівники слідчого підрозділу докладають максимум зусиль, щоб кожне звернення громадян було своєчасно зареєстроване і розслідуване.

 

Звичайно від результатів роботи карного розшуку також значною мірою залежить діяльність усієї міліції. Колективом карного розшуку протягом року розкрито 102 злочини, розшукано 19 злочинців, виявлено 10 фактів незаконного зберігання зброї, 4 факти незаконного зберігання наркотичних речовин. Крім цього ними розкрито 24 злочини, які були скоєні злочинцями в минулих роках. Напередодні професійного свята оперуповноважені розкрили протягом доби два угони автотранспорту, що були скоєні у с.Сільце та с.М.Раковець.

 

Слід відзначити, що за останній період дільничні інспектори міліції більше часу знаходяться на своїх дільницях і займаються профілактикою, так як ними протягом року складено 855 адміністративних протоколів на правопорушників. Варто зазначити, що саме дільничні інспектори виконують переважну кількість доручень слідчих, які надходять під час проведення кримінального провадження. Крім цього, дільничні ведуть нагляд за 321 особами, які знаходяться на обліку в Іршавському райвідділі. Саме завдячуючи керівникові відділення дільничних інспекторів підполковнику міліції Ярославу Тодавчич, колектив дружній і спроможний виконувати ті задачі, які наразі перед нами постали. Відповідально і професійно до своїх обов’язків ставляться майор міліції Неля Звонар, майор міліції Михайло Цогла, який обслуговує Загатянську с\р, майор міліції Василь Ливдар – м. Іршава, капітан міліції Іван Зем’янський – Ільницька сільська рада, лейтенант міліції Юрій Тодавчич - М.Раковецька сільська рада, старший лейтенант міліції Іван Гелетей - Арданівська сільська рада.

 

Цього року працівниками сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського райвідділу було виявлено 28 злочинів у сфері економіки, виявлено та задокументовано 2 злочини із збитками більше 100 000грн, також виявлено 8 злочинів у держбюджетній сфері.

 

Із запровадженням нового Кримінального процесуального кодексу створюються умови для покращення ситуації у підлітковій сфері. Хоча протягом року працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей майором міліції Василем Волошиновським та майором міліції Олесею Зейкан було виявлено 18 злочинів, з яких 1 факт втягнення неповнолітніх жебрацтво, 2 факти втягнення неповнолітніх до вживання алкоголю, 2 факти схиляння неповнолітніх до вживання наркотичних речовин, до адміністративної відповідальності за невиконання обов»язків щодо виховання дітей притягнуто 94 батьків.

 

Хочу відзначити і таких працівників райвідділу, як, начальника СКР майора міліції Юрій Турок, ІТТ майора міліції Богдана Поп’юрканича, начальника ВДАІ майора міліції Василя Зейкана, оперативного чергового чергової частини майора міліції Дмитра Антола, пом.нач. ВГ та ЗМІ майора міліції Віту Горзов, слідчого лейтенанта міліції Івана Романа та слідчого Івана Бабинця, старшого інспектора дозвільної системи капітана міліції Богдана Ороса, старшого інспектора кадрового забезпечення капітана міліції Олесю Семак, інспекторf кадрового забезпечення лейтенанта міліції Мар’яну Конєвшу, старшого інженера-програміста лейтенанта міліції Михайла Урста, міліціонера-водія прапорщика міліції Михайла Ісака, провідного спеціаліста з фінансового забезпечення Тетяну Стільник, завідувача канцелярією Марію Жупанин, які не жалкуючи свого особистого часу добросовісно виконують свої професійні обов’язки.

 

Звичайно, є багато позитивного, але трапляються у нашій роботі й недопрацювання. Сподіваємось, що з кожним роком довіра людей до міліції буде зростати, завдяки неухильному дотриманню закону.

Джерело:УМВС України в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.