Як вибирати чоловічі труси (ФОТО)

Протягом тисячоліть труси мали величезне значення для здоров'я людини. Чоловічі труси завжди були консервативні і виконували чисто функціональну роль. Вони були захистом від пилу і бруду, були порятунком від холоду і простуди. У чоловічому спідньому постійно щось змінюється і в кращу сторону. Вибір нижньої білизни широкий, просто треба зрозуміти, що саме Вам більше підходить. Висловлюйте свою індивідуальність за допомогою нижньої білизни. І навіть якщо його ніхто не побачить, будьте впевнені, що оточують помітять, що в Вас щось змінилося.

 

Як вибирати чоловічі труси

Покоління чоловіків 80-90х знають два види трусів: "сімейні" і "типу плавок". Сімейні труси зазвичай бувають ситцеві, квітчасті і дуже звичні, щоб усвідомити наскільки вони малопривабливі. Хоча й зручні.

 

Пост-радянські чоловіки, як і свого часу радянські, з ходу можуть назвати два види трусів: "сімейні" і "типу плавок". Класичні "семейники" традиційно шиються з строкатих тканин в якій-небудь квіточка, що наводить на думку про старих дів. І тільки звичність такого поєднання заважає деяким усвідомити його параноїдальності. Хоча мабуть, семейники годяться окремим любителям епатажу.

Труси "Типу плавок" (slip)

Труси "типу плавок" в середньому виглядають пристойніше, але подумайте самі: хіба це круто, коли всі поголовно (вірніше, пож**но) носять практично однакове спіднє? І це в той час, коли на Заході над створенням колекцій (!) Чоловічої білизни працюють такі стовпи моди, як Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren... І чи варто дивуватися тому, що "західна" класифікація того, що прилягає безпосередньо до ніжної частини чоловічого тіла, значно багатше "нашої" і налічує не два типи виробів, а незрівнянно більше!

Боксерки (boxers)

За популярністю одними з перших йдуть і boxers. Не думайте, це не зовсім те, що ми звикли називати "боксерськими трусами" (ті ж семейники, але без квіточок) - справжні боксерси більше схожі на шорти з м'якого трикотажу. Загалом-то різниця невелика, але на іміджі чоловіка-носія позначається радикально. За кількістю прихильників не поступаються їм і до болю знайомі "плавки", або briefs. Вони всюдисущі, бо зручні. Хоча б інколи до такого фасону звертаються практично всі чоловіки. Але істинному цінителю це "чергове блюдо" може здатися прісним.

Велосипедні труси (trunks)

Іноді труси типу боксерсів ("з штанинами") роблять з еластичних матеріалів, наприклад з домішкою лайкри - тоді вони облягають тіло і нагадують "велосипедні труси". Якщо на вас надіто щось подібне, то можна сміливо знімати брюки в громадських місцях - зрозуміти, нижній це одяг або верхній, практично неможливо.

Мінімалізм (thongs)

 

Якщо від "золотої середини", тобто плавок, піти не у бік збільшення, а навпаки, у бік максимального зменшення, то вийдуть грайливі трусики типу tanga. Складаються з двох трикутників на резинці, які на гармонійно розвиненому тілі виглядають класно.

String

Ну, а якщо трохи зменшити thongs, то вони перетворяться в string і, які для повсякденного носіння мало годяться, але для особливих випадків річ незамінна. Труси типу string крім усього іншого зобов'язують їх власника мати хоч якісь опуклості на відповідних місцях. Якщо ви пласкі як дошка, то нічого в цьому страшного немає, просто-напросто, цей мінімалізм вам не потрібен - крихітні клаптики трусів не приховають недоліків фігури і, навпаки, підкреслять достоїнства вашого скелета.

 

Чоловічі колготки і all-in-one

Загалом, танга - це добре, але в нашому кліматі в них довго не протримаєшся. Чуйний західний виробник винайшов рішення і на випадок морозу, почавши виробництво чоловічих шерстяних колготок. Так що якщо вам доведеться побачити цю деталь на комусь з ваших знайомих - не поспішайте робити висновок, що він узяв її в дружини. Чоловічі колготки принципово відрізняються від жіночих наявністю гульфика (який культурно називається "застібка Y-Front") і за кольором підбираються до костюма, як шкарпетки. Ще один приклад того, як чоловіча мода "запозичує" щось з жіночої - трико, або all-in-one. Це практично те ж саме, що жіночі боді або комбідрес. Але й тут у чоловічих виробів є ті ж відмінності: гульфік, "кватирки", застібки на гудзиках - загалом, що-небудь, що полегшує походи в туалет. Якщо ж така деталь відсутня, то носіння трико може швидко набриднути, адже вам кілька разів в день доведеться повністю роздягатися!

Про якість та матеріал

Тепер про якість і матеріал. Труси як клас виробу традиційно шиють з бавовни, іноді змішаного з вовною чи еластаном (лайкрой). Не варто соромитися носити і шовкову білизну: дотик до тіла цього гладкого "прохолодного" матеріалу подобається багатьом. Новинка останніх років - мерсеризована бавовна (як би відшліфована). Мерсеризація - процедура складна і дорога, тому якщо на упаковці написано "мерсеризована" (і у вас є підстави цьому вірити), то в якість виробу можете не сумніватися: ніхто не стане робити таку операцію над поганим полотном або після цього зшивати його абияк.

Якщо ж бавовна звичайна, то виріб перед покупкою краще уважно перевірити: бавовна буває і дуже хорошою, і дуже поганою. Слідкуйте, щоб матеріал був однорідним (розтягніть його і подивіться напросвіт). Ви не повинні побачити ніяких неоднородностей, ущільнень, дір, вузлів, сторонніх включень, зачіпок, катишків, "махрушок". Потім зверніть увагу на шви - адже саме від них залежить, як довго ви зможете користуватися вашою покупкою і як будете себе при цьому почувати. Якщо ви помітите, що шви зроблені грубо і дуже "масивні", що нитки погано закладені або що на матеріалі залишилися виразні дірки від голки (від них можуть побігти петлі) - радійте, що не встигли викинути гроші на вітер.

 

І остання порада по вибору нижньої білизни: незалежно від того, перебуваєте ви в армії шанувальників Армані, чи належите до табору Лагерфельда, носите виключно труси від Труссарді або збираєтеся що-небудь нарити на ринку біля найближчої станції метро - вибравши собі модель, перед покупкою задумайтеся: як ви будете себе відчувати, поставши в ЦЬОМУ перед ясні очі вашої коханої?




 

 





рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.