Михайло Попович приніс дітям з обмежинами можливістями подарунки

У четвер, 27 грудня, заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Попович відвідав новорічне свято для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, що відбулося в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Обласний заклад розрахований на 60 осіб. Здебільшого його відвідують діти та молодь від 7 до 35 років. Надає центр послуги тим, хто має проблеми з опорно-руховим апаратом і психоневрологічні захворювання.

Михайло Попович привітав дітей та молодь з прийдешніми новорічними святами та подарував учасникам святкового карнавалу солодкі подарунки. Дітлахи та молодь активно брали участь у різноманітних веселих конкурсах, співали і танцювали.

- Приємно бачити, що дітки та молодь мають такі хороші можливості для реабілітації у обласному центрі. Обласна влада, зі свого боку, підтримує подібні заклади. Тож мені приємно сьогодні виконати святкову місію – вручити подарунки, які, сподіваюся, стали для вас приємним сюрпризом.

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.