Скумбрія, яку завжди готую на Святвечір (ВІДЕО)

Риба виходить смачною, ну і без «штучного рідкого диму», у якому зараз вимочують рибу для продажі в якості «копченої»

ПРОДУКТИ:

1 кг скумбрії, 3 ст.л солі (без верху), 1,5 ст.л. цукру, 1 л води, 2 ст.л. заварки чорного чаю(сухе листя), 2 жмені цибулевого лушпиння.

ПРИГОТУВАННЯ:

Рибу почистити і порізати на шматки.

Воду закип'ятити з сіллю, цукром, чаєм і лушпинням. Остудити. Перецідити. Залити приготовану рибу і поставити у холодильник на 4 дні, час від часу перевертаючи. Готово! Така риба може потім зберігатися у холодильнику декілька днів.

В кінці коптіння рибу вийняти, обсушити і запекти під фольгою 15-20 хвилин — так вийде смачніше.



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.