Все про ікру мойви (ВІДЕО)

Мойва – риба досить дешева, втім, за своєю харчовою цінністю не поступається своїм дорогим родичам. Вона навіть переважає цар-рибу – форель. У ній більше корисних поліненасичених жирних кислот та фосфору. При цьому мойва у 8-10 разів дешевша.

Дивіться у випуску:

- 2 тисячі доларів за сто грамів. Яка ікра вважається найдорожчою у світі?

- Кулінарні шедеври. Чи можна із мойви приготувати справді вишукану страву?

[media=http://www.youtube.com/watch?v=zj5ked2X4_c]

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.