Топ-5 найочікуваніших серіалів 2013 року

Що дивитися у новому році? В очікуванні виходу нових епізодів улюблених серіалів, ми склали список найочікуваніших телесеріалів нового сезону.

 

Щоденники Керрі (The Carrie Diaries)

Старт - 14 січня 2013

 

Пріквел мегапопулярного телесеріалу "Секс у великому місті" скоро на екранах! Майбутній серіал присвячений молодим рокам головної героїні - Кері Бредшоу, роль якої зіграє Анна-Софія Робб. Сюжет розгортається на початку 1980-х років, коли Керрі вчиться у випускному класі середньої школи.

 

Остання година (Zero Hour)

 Старт - 14 лютого 2013

 

Американський драматичний телесеріал від творця знаменитої "Втечі" Пола Шерінга. Після загадкового викрадення дружини, Хенк Фолі разом з двома своїми союзниками і агентом ФБР, починає її пошуки. Він знаходить карту скарбів, заховану усередині одного з годинників дружини, і опиняється втягнутим в одну з найбільш інтригуючих таємниць в історії людства.

 

Послідовники (Following)

Старт - 21 січня 2013

 

Новинка для всіх шанувальників "Декстера". Колишній агент ФБР Райан Харді (Кевін Бейкон) знову повертається до справ, коли стає відомо про втечу знаменитого серійного вбивці Джо Керролла, якого він колись зловив. Тепер вистежити його буде набагато складніше - у маніяка з'явилося безліч послідовників і наслідувачів, які копіюють його почерк.

 

Не нашкодь (Do No Harm)

 Старт - 31 січня 2013

 

Медична драма про успішного нейрохірурга Джейсона Коула, який щоночі перевтілюється в Йена Прайса, своє небезпечне альтер-его.

 

Американці (The Americans)

Старт - 14 січня 2013

 

Драматичний серіал про радянських шпигунів, які прикидаються добропорядною сімейною парою з передмістя Вашингтона. Події розгортаються у часи Рейгана, в розпал Холодної війни.

 

Точка.нет





рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.