В Іршаві прокладали новий водопровід вулицями міста (ФОТО)

Наразі досить гостро постає проблема із водопостачанням у місті. Причиною цьому є зношеність труб, доволі часті випадки виходу із ладу окремих аварійних дільниць трубопроводів, що зумовлюють великі лінійні втрати води. А влітку ситуацію погіршує ще й не лімітований відбір води споживачами приватного сектору. 

Тому на основі проекту «Діагностика, облік та ліквідація непродуктивних втрат у мережі водопостачання – запорука енерго- та ресурсозбереження» буквально в останній день минулого року завершилася реконструкція частини водопроводу по Лесі Українки. Тут замінено сталеві труби на пластмасові та облаштовано колодці із вузлами обліку води.

За цим проектом перебудова водопровідної мережі повинна була бути виконана повністю по вулиці Лесі Українки та Беляєва. Втім, через затримки проплат рахунків держказначейством зробити все не вдалося. Хоч, з іншого боку, за кілька днів до кінця року, коли міськрад отримала субвенцію, зроблено такий об’єм роботи, на котрий можливо, за звичайних обставин знадобилося б не один місяць.

Завдяки продуктивній роботі підрядника та працівників Іршавського комунального підприємства по водопостачанню та водовідведенню за дуже короткий термін вдалося освоїти більшу частину отриманої субвенції.

Вся та робота, що не зроблена на цих двох вулицях, перейшла на 2013 рік. Коли її продовжать, коли відновиться фінансування, наразі - не відомо.

 

 

 

 

 

Іршавська міська рада


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.