Іван Качур відвідав з робочим візитом Перечинщину

У четвер, 17 січня, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур здійснив робочу поїздку у Перечинський район. За час візиту заступник керівника краю перевірив роботу районної лікарні та провів прийом громадян.

Мешканці Перечищини зверталися до посадовця із питаннями щодо працевлаштування, отримання матеріальної допомоги, вирішення комунальних проблем. До прикладу, жителі однієї з центральних вулиць Перечина просили допомоги в організації очищення русла потічка Вулшава. Через засмічення, під час сильних опадів Вулшава підтоплює підвальні приміщення будинків, що знаходяться поруч. Іван Качур пообіцяв залучити відвідні служби для вирішення цього питання.

Пан Микола звернувся з проханням виділити матеріальну допомогу на лікування дружини, котра хворіє на гепатит С. Про матеріальну допомогу попросила і паніЛюбов: кошти їй потрібні на оплату навчання сина в університеті. Заступник керівника краю запевнив перечинців, що матеріальну допомогу вони отримають.

Опісля прийому громадян, Іван Качур відвідав Перечинську районну лікарню. Зокрема, перевірив роботу станції швидкої допомоги та хірургічного відділення. Насамперед, чиновник поцікавився, чи забезпечена «швидка» усім необхідним медичним обладнанням та медикаментами. За словами лікарів станції швидкої допомоги, нині у них є всі необхідні для роботи медичні препарати.

- Підтримка та посилення матеріально-технічної бази мережі швидкої допомоги краю – серед пріоритетів у роботі обласної влади. Оскільки з 1 січня фінансування «швидкої» здійснюється за рахунок обласного бюджету, ми будемо робити все можливе, аби наші краяни отримували вчасну і якісну медичну допомогу, - наголосив Іван Качур.

 

 

Прес-центр ОДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.