Як зрозуміти свій сон

Сон - робота розуму. Але чим сон відрізняється від сновидіння? Найдавніші науки про тлумачення снів говорять, що сновидіння залишають набагато сильніші враження, ніж сни. Вони більш яскраві, про сновидінні ви можете пам'ятати все життя, керуватися ним, як путівником. Сновидіння - незвичайний життєвий досвід, і розгортається він у більш тонкому, ментальному вимірі.

Вам знадобиться

- Логіка

- Фантазія

- Здоровий глузд

- Наставник

- Сонник

 

Інструкція

Не відмахується від своїх сновидінь. Згадайте досвід Менделєєва - свою таблицю він побачив саме уві сні. Це означає, що в стані сну нашу свідомість діє, як антена, і здатне вловлювати інформацію зі світу ідей. Хапайтеся за них, обмірковуйте, аналізуйте.

Після сновидіння спочатку проаналізуйте ситуацію, в якій ви перебуваєте в житті. Подумайте, які життєві події сприяли тому чи іншому сну. Наскільки вони пов'язані? Можливо, ваш розум просто не може зупинитися і уві сні продовжує аналізувати проблеми чи радості, з якими ви стикаєтесь. Таким поверхневим сновидінням не варто приділяти багато уваги, по суті це просто руху розуму по інерції.

Пам'ятайте, що сновидіння володіє своєю логікою і аналізувати його з точки зору норм нашої реальності марно. Розгадка може прийти пізніше, навіть через кілька років. Будьте готові чекати. З обережністю користуйтеся сонниками. Жоден з них не може дати однозначного тлумачення сну, все дуже індивідуально, тому що кожен з нас - індивідуальність.

Зверніть увагу

Постарайтеся утриматися від будь-яких послуг, які пропонують різні "віщуни", "ясновидці". Повірте, ви самі, інтуїтивно розберетеся зі своїм сном швидше і точніше, ніж ціла армія тлумачів.

 

Корисні поради

Зберігайте спогади про сновидінні в таємниці. Не варто ділитися ними з першим зустрічним. Сон - це сакральний досвід, який посланий виключно вам, бережіть його.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.