В Ужгороді пили "чифірок" по китайськи (ВІДЕО)

Як правильно готувати та куштувати традиційний китайський напій розповідали іноземні волонтери в рамках міжнародного проекту "Професійне майбутнє". В Піднебесній чаювання – мистецтво, якому більше трьох тисяч років. З цієї країни запашний напій розійшовся по цілому світу і став улюбленим напоєм мільйонів. Про справжній китайський чай Олексій ШАФРАНЬОШ і Сергій НЕНЬКО.


Тиса-1



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.