Проректор УжНУ Федір Шандор поїв на "шару" булочки (ВІДЕО)

Уже вдруге закарпатський кондитер Валентин Штефаньо готував смачні булочки для ужгородців. Крокенбуш солодкого майстра прикрашали карамеллю в Ужгородському замку. Кондитер творив і розповідав про секрети та історію смачного десерту французів. Якщо минулого разу карамелізовані булочки, мали форму конуса, то цього разу автор здивував і формою, і наповненням десерту.

М-Студіо

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.