На Іршавщині працювало 26 виборчих дільниць

З метою забезпечення правопорядку і громадської безпеки під час проведення проміжних виборів депутатів Закарпатської обласної ради VI скликання весь особовий склад Іршавського райвідділу міліції на період передвиборчої кампанії був задіяний на охорону громадського порядку.

 

За словами керівника Іршавського райвідділу міліції Миколи Куриці, основним завданням міліції під час виборів було відстеженням ситуації з охорони громадського порядку на території району, забезпечення безпеки громадян під час виборчого процесу, збір та аналіз інформації, а також внесення за необхідності пропозицій щодо вжиття додаткових профілактичних заходів.

 

На території Іршавського району було створено 26 виборчих дільниць, із загальною кількістю виборців -- 23350 чоловік.

 

У період виборів до Іршавського райвідділу надійшло одне звернення від кандидата в депутати обласної ради відносно невідомих осіб, які розповсюджували листівки щодо дискредитації особи заявника. За даним фактом проводиться перевірка.

 

У день виборів були задіяні працівники Іршавського райвідділу та придані сили УДАІ УМВС. Також у райвідділі було створено посилену слідчо-оперативну групу, яка оперативно реагували на всі звернення громадян як з приводу виборчого процесу, так і на інші правопорушення, які надходили по телефону спецлінії «102».

 

Під час виборів працівники міліції надавали допомогу, передбачену законом в межах своїх повноважень. За час несення служби працівники міліції, які були задіяні на охорону громадського порядку по виборах постійно відстежувались керівниками райвідділу та УМВС України в Закарпатській області.

 

В цілому зі своєю роботою іршавські правоохоронці впорались, порушень громадського поярку під час виборчого процесу не було. Висловити своє право волевиявлення під час виборів змогли всі бажаючі.

 

 

 

Віта ГОРЗОВ, Іршавський РВ УМВС

 

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.