За версією порталу i.UA офіційний сайт ЗакДУ посів 2 сходинку серед 280 веб-сайтів вишів України!

i.UA — Інтернет-портал, онлайн-каталог та один з найбільших безкоштовних сервісів електронної пошти українськомовного сектору Інтернету. Входить до десятки найбільш відвідуваних ресурсів України. Портал відомий власною системою каталогізації українських веб-ресурсів та формуванням рейтингів їх популярності.

 

У рейтингу беруть участь ті сайти, що зареєструвалися на i.UA та встановили на сайт спеціальний лічильник відвідувань. Наразі, у рейтингу категорії «Вища освіта» налічується сайти понад 280-ти вишів України та їх структурних підрозділів.

 

 

 

Наводимо рейтинг першої десятки станом на 06.03.2013:

Університет "КРОК"

Офiцiйний сайт Закарпатського державного унiверситету (ЗакДУ)

Національна академія природоохоронного та курортного будівництва

Запорізький регіональний науково-методичний центр інформатики та інформаційних техн.

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту

Сумський національний аграрний університет

Рівненський державний аграрний коледж

Європейський університет

Полтавська державна аграрна академія

Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ

 

Від адміністрації офіційного сайту ЗакДУ хотілося би висловити подяку – Вам, відвідувачам – за довіру та відданість! Запевняємо, що ми і надалі будемо робити наш сайт більш змістовним та цікавим, саме для Вас!

Адміністрація офіційного сайту ЗакДУ

Для довідки: рейтинг порталу i.UA формується за таким об’єктивним показником, як «Індекс популярності» сайту. "Індекс популярності" порталу i.UA – це показник, який розраховується з розміру ядра аудиторії сайту (ті користувачі, які за останні чотири тижні заходили на сайт хоч би раз на тиждень, аналог середньої відвідуваності) і кількості посилань на нього з інших сайтів. Чим вищий цей індекс, тим вище сайт в своїй категорії. При розрахунку ваги вхідних посилань на сайт використовується вага (іншими словами «авторитетність»), яка залежить від індексу популярності того сайту, який передає посилання, і від категорій обох сайтів.

Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.