Біологи УжНУ готували біо-бограч(ФОТО)

Цього року в рамках святкування «Дня біолога» на біологічному факультеті УжНУ відбулась VI регіональна конференція молодих вчених та студентів, а також «Біо-бограч party», який об’єднав у конкурсі за призові місця студентів і викладачів.

Темою конференції, як уже повідомляв сайт УжНУ, стали проблеми збереження біорізноманіття Українських Карпат.

«Біо-бограч party» стартував з прибирання студентами території ботсаду УжНУ, а продовжився змаганням за визнання найкращого в справі приготування бограчу. Участь в конкурсі взяли 7 команд:

1) «Біошокер» (3 курс, біологи),

2) «Пекельні кухарі» (2 курс, біологи),

3) «Шалені шкварки» (1 курс, біологи),

4) «Скажені олені» (4 курс, біологи),

5) «Злюки бобри» (2-3 курси, агрономи),

6) «Мафія» (3 курс, агрономи),

7) «Майстри шефи» (викладачі).

Всі команди підготувались, склали девіз і, звичайно, завзято підійшли до кулінарної справи та вразили журі смаковими якостями готових страв.

Оцінювали гарячу страву Віталій Ніколайчук (проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ), Дмитро Сойма (проректор з адміністративно-господарської роботи), Іван Цьока (радник ректора УжНУ), Богдан Андріїв (депутат Ужгородської міської ради).

Журі керувалося не тільки традиційними характеристиками страви (смак, запах, консистенція), але і креативністю студентів у її приготуванні. Після обговорення переможцем «Біо-бограч party» журі визначило команду «Біошокер». Друге місце зайняла команда «Злюки бобри», а третє – «Пекельні кухарі».

 

 

УжНУ



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.