Цікава статистика викрадень автомобілів

 

Донецькі автоінспектори склали рейтинг викрадених  авто за останні 9 місяців.

У цьому році у викрадачів змінився смак - їх стали менше цікавити вітчизняні «конячки». Так, з 68 викрадених автомобілів 39 були іномарки (без урахування мотоциклів, моторолерів та ін.) І хоча перше місце по викраденнях займає недорога «копійка», яку викрали  7 разів, в трійку лідерів по викраденнях потрапила Toyota Landcruiser вартістю $ 40-90 тис.

У список супердорогих авто увійшли також 4 автомобілі Lexus і Jeep Grand Cherokee, BMW X5, BMW X6, Honda CR-V, ACURA MDX –викрали  по одному разу. А от у питанні недорогих іномарок переваги різні. У список авто, які викрадали більше одного разу, потрапили: Honda Accord, Chevrolet Aveo і Daewoo Lanos.

Втім, не гидують злодюжки і вітчизняними «ластівками». Традиційно популярний ВАЗ - різні марки цього виробника етапували 22 рази. Найбільшою популярністю користуються «шістки» і «копійка». Також в список потрапили такі раритети, як «Запорожець», ІЖ-412, ІЖ-25251 (по 1 випадку). Примітно, але в розшук оголошували навіть великовантажам - комусь із викрадачів один раз придивився КрАЗ. У списку угонів також значиться 7 мотоциклів і моторолерів, і навіть один квадроцикл.

 

Джерело: Світ 24

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.