В Хусті працівники ТЦК прямо з вокзалу "загребли" місцевого футболіста

Футбольна команда "Хуст" просить розголосу щодо інциденту з працівниками Хустського РТЦК та СП.
"Миколу СИРАША - одного з основних гравців ФК «Хуст», сьогодні, 7 травня, прямо з міського вокзалу забрали працівники ТЦК та доставили до військомату. На момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон ще не вступив у дію, в славнозвісному Хустському ТЦК свої правила незаконного утримання людей. Звʼязок з футболістом на даний момент відсутній. Подальша доля - невідома. 
В нашому місті довгий час не було футболу. Новостворений ФК «Хуст» зміг за 5 років виграти Першість Закарпаття, успішно дебютувати в професійному футболі, здобувши право представляти Закарпаття у Першій лізі України, одним з головних напрямків клубу є розвиток дитячого футболу. На сьогодні активно займається 130 дітей різного віку. Клуб існує винятково за рахунок коштів небайдужих меценатів. 
Але сьогодні нам приходиться боротися не лише на полі з суперниками, а й з місцевим ТЦК. 
❗️ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ НА ГРАНІ ЗРИВУ❗️
Команди відмовляються їхати в м. Хуст через дії Хустського ТЦК. Декілька клубів в Україні визнали критично важливими обʼєктами, а їхні гравці відповідно - отримали бронювання від мобілізації. Чи можливе проведення всеукраїнських змагань, в яких  буде приймати участь 3 клуби? Що робити іншим клубам? Про яку конкуренцію та розвиток футболу може йти мова? Чи можуть працювати українські професійні клуби в таких умовах? 
Просимо реагування та підтримки у Голови Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football Andriy Shevchenko , Голови Професіональна футбольна ліга  Олександр Каденко , Голови обласної війської адміністрації  Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА, Голови Закарпатська асоціація футболу Івана Дурана , Хустська міська рада та всіх небайдужих щодо даної ситуації.
Зовнішній ворог прагне знищити нас, нашу мову, культуру, спорт.
Допоможіть врятувати український футбол!" - написала на своїй сторінці у Фейсбук футбольна команда "Хуст".
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар